Κεμζούρα: «Οι υπόλοιποι θα καλύψουν το κενό του Σπανούλη.»


Χωρίς τον Βασίλης Σπανούλης ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ (12/12) για την 13η αγωνιστική της Euroleague με τον Κεστούτις Κεμζούρα να δηλώνει κατά την αναχώρηση της ομάδας πως οι υπόλοιποι περιφερειακοί πρέπει να καλύψουν το κενό του αρχηγού και τον Τέιλορ Ρότσεστι να δηλώνει πως οι «ερυθρόλευκοι» αν έχουν αυτοπεποίθηση μπορούν να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για τη Μαδρίτη χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ και το έργο του έγινε ακόμα πιο δύσκολ στο κυνήγι ενός θετικού αποτελέσματος στην 13η αγωνιστική της Euroleague. O τεχνικός των “ερυθρόλευκων”, Κεστούτις Κεμζούρα δήλωσε κατά την αναχώρησή της ομάδας πως πιστεύει ότι οι υπόλοιποι περιφερειακοί παίκτες θα καλύψουν το κενό του αρχηγού, ενώ αναφέρθηκε στην ποιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης και εξήγησε πως οι παίκτες του πρέπει να εστιάσουν περισσότερο στον εαυτό τους.Οι δηλώσεις του Κεστούτις Κεμζούρα

“Θα χρειαστεί να ξοδέψω πολύ χρόνο για να πω σε όλους πόσο καλή ομάδα είναι η Ρεάλ. Παίζει ομαδικά και είναι πολύ καλή, ειδικά στην έδρα της. Εστιάζουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Θα πρέπει να ελέγξουμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου τον ρυθμό, γιατί θα υπάρχουν πολλοί αιφνιδιασμοί και transition. Φυσικά θα πρέπει να μειώσουμε τον μέσο όρο τους στην επίθεση, με το να μην τους δίνουμε εύκολους πόντους”.

Ο Τέιλορ Ρότσεστι από την πλευρά του στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που που αν δείξει ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πολύ μακριά στο θεσμό. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Μαδρίτη:

“Με αυτοπεποίθηση μπορούμε να πάμε μακριά. Θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε κόντρα στη Ρεάλ. Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε ο Ολυμπιακός και, κάθε φορά που βγαίνουμε στο παρκέ, προσδοκούμε μια καλή εμφάνιση και διεκδικούμε τις πιθανότητές μας για τη νίκη. Θα πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στους εαυτούς μας και να καταλάβουμε πως με αυτοπεποίθηση μπορούμε να πάμε μακριά. Θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε κόντρα στη Ρεάλ”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ