Χίος: Ο καυγάς τελείωσε με μαχαίρωμα. Νέο επεισόδιο στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ.


Αιματηρή κατάληξη είχε ο καυγάς μεταξύ δύο Ιρακινών στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός. Οι δύο ομοεθνείς για άγνωστο λόγο ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα ο δράστης να μαχαιρώσει στη δεξιά πλευρά το θύμα και να τραπεί σε φυγή για να αποφύγει τη σύλληψη…

Αιματηρή κατάληξη είχε ο καυγάς μεταξύ δύο Ιρακινών στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός. Οι δύο ομοεθνείς για άγνωστο λόγο ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα ο δράστης να μαχαιρώσει στη δεξιά πλευρά το θύμα και να τραπεί σε φυγή για να αποφύγει τη σύλληψη.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χίου για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία. Το συμβάν σημειώθηκε στις 23:40 της Τρίτης. Νέες ροές προσφύγων και μεταναστών

Στη διάσωση και περισυλλογή 46 μεταναστών και προσφύγων, σε ένα περιστατικό έρευνας και διάσωσης που σημειώθηκε στη Λέσβο, προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Το ίδιο διάστημα 135 μετανάστες και πρόσφυγες αποβιβάστηκαν από λέμβους σε τέσσερα διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν σε Λέσβο, Καλόλυμνο και Μεγίστη.

Πηγή: politischios.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ