Elif: Ο Σελίμ πηγαίνει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως ο Ουμίτ είναι στην εντατική (Photos)


Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif στο Star! 

Ο Ερκούτ και η Γκόντζα καταστρώνουν τα σχέδια τους σχετικά με την εταιρία Ντορουκλάρ και την οικογένεια Εμίρογλου.

Η Ζεϊνέπ παίρνει το μέρος της Μελέκ γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα κατηγορούσε ποτέ κάποιον χωρίς λόγο. Ο Γιουσούφ πλησιάζει τη Μελέκ και την Ελίφ αλλά η Μελέκ δεν του απευθύνει τον λόγο. Ο Γιουσούφ λυπημένος επιστρέφει στο βιβλιοπωλείο του. Όταν ακούει την Ελίφ να μιλάει στη Μελέκ, θυμάται πάλι την κόρη του και νιώθει να συνδέεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο με την Ελίφ.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα στην Elif!

Ο Σελίμ τηλεφωνεί στον Ουμίτ αλλά εκείνος δεν απαντά. Η Αλιγιέ μπαίνει στο δωμάτιο του και του λέει πως ίσως η Μελέκ να έχει δίκιο. Ο Σελίμ θυμώνει ξανά. Πηγαίνει στον εταιρικό διαγωνισμό χωρίς τον Ουμίτ και η εταιρία Ντορουκλάρ είναι αυτή που παίρνει τελικά τη δουλειά.

Η οικογένεια Εμίρογλου παίρνει πληροφορίες για την εταιρία Ντορουκλάρ και μαθαίνει πως ο ιδιοκτήτης φαίνεται να είναι ένας άγνωστος από μια μακρινή πόλη. Ο φίλος του Γιουσούφ τον ενημερώνει πως ο Ουμίτ ήταν στη φυλακή για διάφορα αδικήματα. Η Αρζού αλλά η οικογένεια Εμίρογλου ενημερώνονται από το νοσοκομείο για το ατύχημα του Ουμίτ.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του Star!

Ο Σελίμ πηγαίνει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως ο Ουμίτ είναι στην εντατική. Ο Ερκούτ και η Γκόντζα γιορτάζουν τον θρίαμβο τους. Η Γκόντζα σκέφτεται πως τα φέρνει η ζωή και θυμάται πως κάποτε ήταν ερωτευμένη με τον Σελίμ και πως ο Ερκούτ ήταν κάποτε ερωτευμένος με τη Ζεϊνέπ.

Τώρα ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ είναι παντρεμένοι και ο Ερκούτ με την Γκόντζα συνέταιροι…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ