Σοκάρει η «Ρωξάνη» από τις 8 λέξεις: Τα απαράδεκτα σχόλια που λάμβανε στα social media (Photos)


8 λέξεις: H Δανάη Παππά, την οποία ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου μέσα από το Instagram, μιλά για το διαδικτυακό μπούλινγκ που έχει δεχτεί.

Η ηθοποιός αναφέρεται στα σχόλια που λαμβάνει και την έχουν κάνει να κλάψει, ενώ σχολιάζει αν είναι έτοιμη για την είσοδο της στο θέατρο.

Τα σχόλια που πήρες φέτος στα social media για την ερμηνεία σου ως Ρωξάνη είναι θετικά. Το αντίθετο δηλαδή από αυτά όταν είχες ξεκινήσει με την Άννα στο «Τατουάζ». Πώς το εισπράττεις;
«Είναι δικαίωση για μένα. Στις αρχές του «Τατουάζ» πήρα πολύ άσχημα σχόλια: «Πού πάει η ατάλαντη;». Είχα πληγωθεί γιατί έκανα τότε το λάθος να τα διαβάζω όλα. Οταν είσαι ένα νέο πρόσωπο, ο άλλος όχι μόνο δεν σε ξέρει ως ηθοποιό, δεν σε γνωρίζει ούτε φυσιογνωμικά…»

Υπήρξαν δηλαδή και σχόλια που σε έφεραν σε σημείο να κλάψεις;
«Ναι. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Μια κοπέλα έγραψε πολλά: «Τρώει, έχει παχύνει», «Πώς είναι έτσι;», «Γιατί η μητέρα της τη μεγάλωσε έτσι;». Ανεπίτρεπτα σχόλια, απαράδεκτα».

Μου λες για διαδικτυακό μπούλινγκ λοιπόν…
«Ναι. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μιλά έτσι. Καταλαβαίνω πως είμαι δημόσιο πρόσωπο και είναι μέρος της δουλειάς μου να εκτίθεμαι στη δημοσιότητα και να δέχομαι κριτική, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Πώς μπορεί κάποιος να γνωρίζει πώς με μεγάλωσε η οικογένεια μου; Στο Διαδίκτυο γίνονται κάποια σχόλια μόνο για likes και δημοσιότητα. Ναι λοιπόν, χάρηκα με τα φετινά σχόλια που ήταν θετικά. Διάβασα και δούλεψα πολύ. Και βέβαια ξεκουράστηκα το καλοκαίρι και σκέφθηκα και πολλά πράγματα. Εξερεύνησα τον εαυτό μου. Είδα ταινίες, είδα τον εαυτό μου σε κάποιες σκηνές του «Τατουάζ», έδωσα περισσότερη βάση να «χτίσω» τον ρόλο της Ρωξάνης».

Μαθήματα υποκριτικής συνεχίζεις;
«Προσπαθώ να μιλάω και να συμβουλεύομαι ανθρώπους του χώρου. Εχω κάνει σεμιναριακούς κύκλους με τον Γιάννη Σκουρλέτη. Μου ταίριαξε πολύ στον τρόπο που δουλεύει, γιατί εστιάζει στις κινήσεις του σώματος. Επειδή έχω σπουδάσει χορό, μου είναι πολύ πιο εύκολο να το κατανοήσω. Είναι σημαντική η χημεία μεταξύ δασκάλου και μαθητή».

Εχεις αποφασίσει οριστικά η υποκριτική να είναι η βασική ασχολία σου και ο χορός μια ευχάριστη ενασχόληση;
«Νομίζω αυτό δεν θα το αποφασίσω ποτέ. Ο χορός είναι για μένα η ψυχοθεραπεία μου. Μπορεί να πάω και να κάνω ένα μάθημα σε μια σχολή, μπορεί να βάλω μουσική σπίτι και να χορέψω. Αυτό είναι ο χρόνος που αφιερώνω εγώ στη Δανάη. Στην υποκριτική δεν το έχω βρει ακόμη αυτό. Νομίζω πως αυτό υπάρχει στο θέατρο, στην τηλεόραση δεν το έχω βρει ακόμη. Ισως γιατί είναι πιο γρήγοροι οι ρυθμοί στην τηλεόραση».

Είσαι έτοιμη για την είσοδο σου στο θέατρο;
«Δεν ξέρω… Ημουν έτοιμη για την είσοδο μου στην τηλεόραση; Το έκανα και τα κατάφερα. Είχα φέτος πρόταση για θέατρο, αλλά δεν το έκανα γιατί είχα παράλληλα τη σειρά και δεν θα είχα τον χρόνο να το κάνω όπως θέλω εγώ. Με συγκέντρωση», είπε στο tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ