Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση στον αστυνομικό συντάκτη του, Θεοδόση Πάνου

Την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αστυνομικού συντάκτη του newsit, Θεοδόση Πάνου, καταδίκασε η ΕΣΗΕΑ

Τα ξημερώματα άγνωστοι έβαλαν γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο γνωστός δημοσιογράφος, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Η επίθεση σε βάρος του Θεοδόση Πάνου ήταν μια από τις τρεις που έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης (12.12.2019). Η πρώτη (χρονικά) ήταν εκείνη κατά του διευθυντή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού. Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό μικρής ισχύος στο αυτοκίνητό του, στο Χαλάνδρι.

Ακολούθησε η επίθεση στην Κηφισιά, με στόχο καφετέρια που διατηρεί εκεί ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Στην ανακοίνωσή της με την οποία καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του Θεοδόση Πάνου, η ΕΣΗΕΑ αναφέρει:

Στόχος επίθεσης έγινε τα ξημερώματα το σπίτι δημοσιογράφου του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφος Θεοδόσης Πάνου, στο σπίτι του όπου τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός, που εξερράγη χωρίς να υπάρχουν ευτυχώς θύματα.

Για μία ακόμα φορά το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης δημοσιογράφων, αυτή τη φορά με ευθείες απειλές κατά της ζωής και της ιδιοκτησίας τους, δεν θα περάσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here