Επεκτείνεται και στο real estate η BSB.


Μετά τη μόδα, τώρα η οικογένεια Μπιθαρά, που εμπορεύεται τα ενδύματα BSB και Lynne, εισέρχεται και στον κλάδο του real estate, ιδρύοντας για το σκοπό αυτό τη B&B Buildings Μονοπρόσωπη ΑΕ, που θα φέρει τον διακριτικό τίτλο B&B Buildings AE.

Μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της νεοσύστατης εταιρείας, αποτελεί προς το παρόν, το 14 ορόφων κτίριο που στεγάζεται η έδρα της B&F Α.Β.Ε.Ε Ενδυμάτων, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σχέδια για την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της B&B Buildings υπάρχουν, ωστόσο «είναι πρώιμα» όπως τονίζει στο newsit.gr o πρόεδρος της εταιρείας Γιώργος Μπιθαράς, διευκρινίζοντας ότι κεντρική φιλοσοφία αποτελεί «η δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου με ακίνητα εμπορικού ενδιαφέροντος», λόγω της δραστηριότητας που αναπτύσσει ο όμιλος στην εμπορία ενδυμάτων.

Να σημειωθεί, ότι η νέα εταιρεία, ξεκινά τη δραστηριότητά της με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 25.000 ευρώ, ενώ το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τον Γεώργιο Μπιθαρά πρόεδρο, Βασίλειο Μπιθαρά αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο και Σοφία Μπιθαρά μέλος.

Το σκεπτικό για να δημιουργηθεί η B&B Buildings ήταν για να διαχωριστεί η ακίνητη περιουσία από την εμπορική δραστηριότητα του ομίλου.  Τα γραφεία, οι χώροι παραγωγής και οι αποθήκες στην Νέα Φιλαδέλφεια, καταλαμβάνουν έκταση 22.000 τ.μ.

Όσον αφορά στην εμπορική δραστηριότητα του ομίλου, η διοίκηση της B&F Α.Β.Ε.Ε Ενδυμάτων, αναμένει για φέτος διψήφια αύξηση του τζίρου, που πέρυσι ανήλθε στα 76 εκατ. ευρώ, ενώ σε ικανοποιητικά επίπεδα εκτιμά, ότι θα κινηθεί και η κερδοφορία. Εκτός από την εγχώρια αγορά ο όμιλος, πραγματοποιεί επίσης, σημαντικές εξαγωγές ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ σε χώρες, όπως Αλβανία, Αρμενία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γερμανία, Ελβετία, Κύπρο, Λευκορωσία, Λίβανο, Ολλανδία, Ουκρανία, Ρουμανία, Ρωσία και Τουρκία.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ