Μπόρις Τζόνσον: Την έβαλε στο νο.10 της Ντάουνινγκ Στριτ… αστεφάνωτη.


Ο Μπόρις Τζόνσον θριάμβευσε στις εκλογές της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά ήδη στο… νησί γίνεται συζήτηση για την κατά 24 χρόνια σύντροφό του, Κάρι Σίμοντς.

Ήταν ο περασμένος Ιούλιος, όταν ο Μπόρις Τζόνσον έγινε ο πρώτος πρωθυπουργός (σ.σ. μετά την παραίτηση της Μέι) εδώ και σχεδόν μισό αιώνα που πέρασε το κατώφλι στο Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγό του.

Αντιθέτως η Κάρι Σίμοντς, πρώην επικεφαλής επικοινωνίας για το Συντηρητικό κόμμα, στάθηκε παράμερα μαζί με το επιτελείο του.

Όλα αυτά… τελειώσανε!

Διότι τώρα που ο ηγέτης των Συντηρητικών έγινε πρωθυπουργός και με την… βούλα της κάλπης -και μάλιστα με μια “καταιγιστική” νίκη, με πλειοψηφία και ποσοστά που το κόμμα του είχε να δει από την εποχή της Θάτσερ– η κατά 24 χρόνια νεότερη σύντροφός του γίνεται πιο… επίσημη.

Χθες βράδυ, μετά την μεγάλη εκλογική νίκη, ο Μπόρις Τζόνσον έφτασε στην πρωθυπουργική κατοικία με την 31χρονη και… κατέστησε σαφές πως θα είναι η Πρώτη Κυρία παρά το γεγονός ότι δεν την έχει παντρευτεί.

Click4more: Τον έστεψε Βασιλιά! Ο Mπόρις Τζόνσον πήρε την εντολή – Και τώρα Brexit! video

Κατευθυνόμενος προς την μεγαλοπρεπή μαύρη πόρτα της κατοικίας, ο Τζόνσον της κράτησε αρχικά το χέρι και στην συνέχεια “πέρασε” το δικό του γύρω από την μέση της, δείχνοντας με την απόφασή του να μπει στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ μαζί της πως τα πράγματα είναι πια… επίσημα.

Βεβαίως οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες του νησιού έχουν ήδη… ξεσαλώσει και μιλούν για το ενδεχόμενο να κάνει ο Μπόρις Τζόνσον πρόταση γάμου στην καλή του, όταν επισημοποιηθεί το διαζύγιό του από την δεύτερή του σύζυγο, Marina Wheeler.Δείτε καρέ – καρέ τις στιγμές με τον Μπόρις Τζόνσον και την… κίνηση “επισημοποίησης” για την σύντροφό του Μπόρις ΤζόνσονΜπόρις Τζόνσον Μπόρις ΤζόνσονΜπόρις Τζόνσον Μπόρις ΤζόνσονΜπόρις Τζόνσον

Ο γάμος που… λογικά θα έρθει και τα κουτσομπολιά

Αυτή την εβδομάδα ο Μπόρις Τζόνσον άφησε να εννοηθεί πως θα κάνει πρόταση γάμου στην όμορφη Κάρι, δηλώνοντας πόσο χαρούμενο κι ευτυχισμένο τον κάνει.

Οι κακές γλώσσες, πάντως, λένε πως η 31χρονη είναι υπεύθυνη για τον χωρισμό του Μπόρις Τζόνσον από την δεύτερη σύζυγό του, με την οποία ο «Μπότζο» έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά κι από την οποία περιμένει το διαζύγιο για να… προχωρήσει την ζωή του.

Η Κάρι Σίμοντς, ωστόσο, κράτησε ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, χωρίς να εμφανίζεται στο πλευρό του Τζόνσον.

Φωτογραφίες: Reuters.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ