Έρωτας μετά: Ο Σωκράτης νεκρός! (Photos)

Έρωτας μετά: Ο Σωκράτης βρίσκεται ξαφνικά νεκρός και οι υποψίες για τη δολοφονία του πέφτουν στη Μάγδα.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος ξυπνάει από το κώμα και άλλοι χαίρονται με αυτή την εξέλιξη αλλά άλλοι έρχονται σε αμηχανία. Παράλληλο, η Άννα δίνει τον δικό της αγώνα προκειμένου να επιβιώσει, ενώ προσπαθεί να το σκάσει από τους απαγωγείς της.
Ο Παράσχος, διαπιστώνοντας πως η Νόρα ερευνά τον ίδιο, την οικογένεια του αλλά και όσα συνέβησαν στο χωριό της Άννας πριν από χρόνια, εξοργίζεται. Έτσι, προσεγγίζει την κοπέλα και την απειλεί με σκληρό ύφος πως αν δεν εξαφανιστεί από τη ζωή του και της οικογένειας του θα συμβούν πολύ χειρότερα γεγονότα. Εκείνη ταράζεται, αλλά αντιλαμβάνεται πως για να έρθει ο Μυλωνάς σε αυτό το σημείο σημαίνει πως βρίσκεται κοντά στην αλήθεια.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος, μετά τις προτροπές του Φώτη, αποφασίζει να ελέγξει ακόμη μία φορά τα στοιχεία που έχει η Αστυνομία εναντίον του Μυλωνά. Η απόφαση αυτή αποδεικνύεται σωστή, καθώς ο αστυνομικός παρατηρεί ότι κάτι δεν κολλάει. Εν τω μεταξύ, η Ηλέκτρα βρίσκει τον Σωκράτη σε ένα μπαρ μεθυσμένο και προσπαθεί να τον συνεφέρει προκειμένου να τον βοηθήσει να επιστρέψει στο σπίτι του. Από την άλλη, η Λίζα με τον Γεράσιμο ακούν το υλικό από το μικρόφωνο που έβαλαν κρυφό στην εταιρεία. Τότε, τα δύο παιδιά γίνονται μάρτυρες μια μεγάλης ανακάλυψης. Πίσω στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος προσεγγίζει ξανά την Άννα, έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του.

Η Νόρα έπειτα από τις απειλές που δέχθηκε από τον Παράσχο δεν μπορεί να ησυχάσει. Τα βράδια δεν μπορεί να κοιμηθεί, καθώς βλέπει συνεχώς εφιάλτες πως ο αδίστακτος άντρας την κυνηγά. Παράλληλα, η Ηλέκτρα γυρίζει στο σπίτι της μεθυσμένη ένα βράδυ, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθήσει. Εκεί την περιμένει η κόρη της, η Αντί η οποία της επιτίθεται άγρια για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος είναι πια σίγουρος πως ο Σωκράτης δεν είναι αυτό που δείχνει και αποφασίζει να κάνει κάτι για να βοηθήσει τη μητέρα του. Έτσι, προσπαθεί να συγκεντρώσει όλους τους φίλους και γνωστούς να μιλήσουν στην Ηλέκτρα και να τη βοηθήσουν να καταλάβει τι κάνει με τον Σωκράτη αλλά και με τη ζωή της.

Εν τω μεταξύ, ο Αποστόλης αποφασίζει να μιλήσει στον Χρήστο για το παρελθόν της Αννας και να του εξομολογηθεί όσα έχει περάσει η αδελφή του. Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης και ο Αφεντάκης έρχονται σε σύγκρουση και αυτή τη φορά τα πράγματα δείχνουν πολύ σοβαρά. Πίσω στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος πιέζει την Άννα να φύγουν μαζί αφήνοντας πίσω τους τα πάντα και να ζήσουν τον ερωτά τους. Εκείνη, όμως, τον αιφνιδιάζει καθώς του ζητάει να χωρίσουν.

Ο Σωκράτης βρίσκεται νεκρός κάτω από περίεργες συνθήκες. Η είδηση του θανάτου του γίνεται γνωστή και οι υποψίες για τη δολοφονία του Σωκράτη Λαντάνη στρέφονται προς τα άτομα της εταιρείας. Μάλιστα, στο στόχαστρο της Αστυνομίας Βρίσκεται η Μάγδα. Η Ηλέκτρα μαθαίνει τι συνέβη και σοκάρεται. Προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της και συνειδητοποιεί ότι πρέπει να σταματήσει να κάνει λάθος κινήσεις και να δει τα πράγματα πιο σοβαρά καθώς όλοι κινδυνεύουν. Ο Χρήστος, ακόμη μία φορά, βρίσκεται στα πλευρό της, τη στηρίζει και της συμπαραστέκεται και οι δυο τους έρχονται κοντά.

Ο ίδιος είναι πάντα στο πλευρό της, ενώ η κόρη του η Ειρήνη του ανακοινώνει ότι θα φύγει από την Ελλάδα, για να κάνει μια καινούργια αρχή. Την ίδια ώρα, ένα ευχάριστο νέο περιμένει όλη την οικογένεια. Ο Κωνσταντίνος επανέρχεται κανονικά και συνομιλεί με τον γιο του τον Γεράσιμο. Αυτή η εξέλιξη, όμως, επηρεάζει τη σχέση του Χρήστου και της Ηλέκτρας, η οποίο διακόπτεται απότομα και βίαια, αφού γίνεται γνωστό πια σε όλους ότι ο Κωνσταντίνος έχει ξυπνήσει από το κώμα και όλοι είναι σε αμηχανία και ιδιαίτερα φορτισμένοι.

Παράλληλα, όσο και αν η Νόρα προσπαθούσε να το κρατήσει κρυφό, ο Γιώργος ανακαλύπτει ότι ο Παράσχος της επιτέθηκε και την τρόμαξε. Ο αστυνομικός εξοργίζεται και θέλοντας να προστατεύσει τη γυναίκα του πηγαίνει να τον βρει προκειμένου να του δώσει ένα καλό μάθημα. Εν τω μεταξύ, η Άννα συνεχίζει να περνάει δραματικές στιγμές στα χέρια των απαγωγέων της. Η γυναίκα είναι πεπεισμένη πια ότι θα τη σκοτώσουν και προσπαθεί να δραπετεύσει από εκεί που την έχουν κλεισμένη. Ωστόσο, είναι τόσο καταβεβλημένη που δεν ξέρει και η ίδια αν θα τα καταφέρει.

Πηγή my tv

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here