Έρωτας μετά: Ο ρόλος του Δημήτρη και η αποκάλυψη που θα σοκάρει (Photos)


Ο ταλαντούχος και δις βραβευμένος ηθοποιός, Κώστας Νικούλι, που γνωρίσαμε πέρυσι στο «Ου φονεύσεις» και βλέπουμε φέτος στο «Έρωτας μετά» μίλησε για όλα.

Μίλησε για τον ρόλο του, τις εξελίξεις στη σειρά και για τη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη.

Πώς προέκυψε π συνεργασία με τη σειρά «Έρωτας μετά»;

«Με είχε καλέσει ο Ανδρέας Μορφονιός για τον ρόλο ενός μπάρμαν στην κωμωδία του Αlpha «Σπίτι είναι…». Τελικά με είδαν από την παραγωγή του «Έρωτας μετά» και βρέθηκα με τον σκηνοθέτη Στέφανο Μπλάτσο να μου προτείνει τον ρόλο του Δημήτρη. Μου άρεσε πολύ ο ρόλος μου, ενθουσιάστηκα και έτσι ξεκινήσαμε».

Ποιος είναι ο Δημήτρης που υποδύεστε;

«Είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει δύσκολα, ήταν αποτέλεσμα βιασμού. Είναι ένα παιδί που προέκυψε με πολύ βίαιο τρόπο, ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, σε αναμορφωτήριο, σε φυλακές ενηλίκων, ένας άνθρωπος που δεν έχει ταυτότητα. Και γι» αυτό αναζητά τη μητέρα του και ξεκινά για εκείνον ένα ταξίδι ωρίμανσης και αναγνώρισης της ταυτότητας του».

Έχετε κοινά με τον ήρωα;

«Πάρα πολλά. Και εγώ είχα αναμετρηθεί με αυτά τα θέματα ταυτότητας και το πού ανήκω».

Από πλευράς εξελίξεων, τι να περιμένουμε από τον δικό σας ρόλο;

«Ο Δημήτρης θα παίξει καθοριστικό ρόλο, θα συγκρουστεί με τους δικούς του δαίμονες, θα αναλογιστεί αυτά που τον απασχολούν. Και αυτός ψάχνει έναν τρόπο εξιλέωσης, να ηρεμήσει, να μάθει την ταυτότητα του, να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του και φυσικά να δει τη μητέρα του να αναγνωρίζει το παιδί της».

Ποιος είναι ο πατέρας του τελικά;

«Είναι μεγάλη ιστορία. Θα το δούμε στη συνέχεια. Είναι ήρωας που έχει αναφερθεί. Εγώ βέβαια προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να γίνει μια ανατροπή στο τέλος και να είναι άλλος ο πατέρας του».

Πώς θα μάθει η Άννα ότι είστε γιος της;

«Ο Δημήτρης καταπιέζεται αφόρητα που είναι στον ίδιο χώρο μαζί της. Φτάνει στο τέλμα και γίνεται εν βρασμώ η αποκάλυψη από την πλευρά του. Και ίσως όμως να μην είναι αυτό που περίμενε ο Δημήτρης από την αντίδραση της Αννας».

Γιατί; Ποια θα είναι η αντίδραση της;

«Η αντίδραση της είναι σοκαριστική. Δεν μπορεί να το πιστέψει».

Πώς είναι η συνεργασία σας με τη Βάσω Λασκαράκη, που υποδύεται την Άννα στο «Έρωτας μετά»;

«Πάρα πολύ καλή. Υπάρχει μια προστασία από την πλευρά της και από την πρώτη στιγμή συνεργαστήκαμε άψογα», είπε στο tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ