Τσιτσιπάς: «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να νικήσω τους κορυφαίους παίκτες»


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συμμετάσχει στο Mubadala World Tennis Championship στο Άμπου Ντάμπι και μίλησε για την «μονομαχία» του με τον Γκαέλ Μονφλίς, αλλά και το επίπεδο στο οποίο αγωνίζεται πλέον.

Στο Άμπου Ντάμπι βρίσκεται ήδη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπου την Πέμπτη (19/12) θα ξεκινήσει τους αγώνες του για το Mubadala World Tennis Championship κόντρα στον Γκαέλ Μονφλίς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στον πρώτο του αγώνα μετά από καιρό, αλλά και στη βελτίωση του παιχνιδιού του τα τελευταία χρόνια, που του επιτρέπει να κερδίζει ακόμη και τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο. Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

«Γνωρίζω πολύ καλά τον Γακέλ, είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου στο Tour και θα είναι συναρπαστικό που θα τον αντιμετωπίσω. Για μένα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσω τη σεζόν αγωνιζόμενος σε αυτό το τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι. Είναι ένα τουρνουά στο οποίο δεν έχω παίξει ποτέ πριν.

Ανυπομονώ πραγματικά να κάνω μερικούς καλές αγώνες πριν ταξιδέψω στην Αυστραλία. Κοιτάζοντας την ισχυρή σύνθεση πρόκειται να είναι ένα συναρπαστικό τουρνουά. Νομίζω ότι κάθε αγώνας είναι σημαντικός και θα με βοηθήσει να διανοητικά να γνωρίζω ότι ξεκίνησα την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχω αποδείξει ότι μπορώ να νικήσω τους κορυφαίους παίκτες».

Για το παιχνίδι του: «Μπορώ να είμαι επίμονος και συνεπής ταυτόχρονα. Σκοπεύω να δουλέψω για να ελέγξω τα νεύρα μου στο γήπεδο, να είμαι υπομονετικός, να μην υποχωρώ στην πίεση και να είμαι γενναίος στις δύσκολες καταστάσεις των αγώνων.»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ