Παναθηναϊκός – Λαμία LIVE: Να μπει με το… δεξί στη «διαβολοβδομάδα» θέλει το «τριφύλλι».


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική -πρώτη του δευτέρου γύρου- της Superleague. Το «τριφύλλι» θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το «στραβοπάτημα» στο Βόλο και να ξεκινήσει με νίκη στον πρώτο από τους τελευταίους τρεις αγώνες που θα δώσει το 2019. Οι «πράσινοι» έχουν την απουσία του Σέκενφελντ αλλά ο Γιώργος Δώνης έχει στη διάθεσή του τον Ζαχίντ που επιστρέφει από τραυματισμό. Η Λαμία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς είναι αήττητη για πέντε σερί ματς και με 17 βαθμούς είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό.

Την επιστροφή του στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία, την οποία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Superleague, που ανοίγει την αυλαία του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα.

Το “τριφύλλι”, που θα παραταχθεί με τον επανακάμψαντα Ζαχίντ αλλά χωρίς τον τιμωρημένο Σέκενφελντ, θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη δύσκολη εβδομάδα που έρχεται και περιλαμβάνει συνολικά τρία ματς πρωταθλήματος πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα από το NewsIt.gr

 

Μετά την ολοκλήρωση της… διαβολοβδομάδας με την οποία θα αποχαιρετίσουν το 2019, οι “πράσινοι” ελπίζουν να έχουν πλησιάσει την 6άδα που οδηγεί στα play offs για τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες, έχοντας από 17 βαθμούς, στην 8η θέση της βαθμολογίας, με τους φιλοξενούμενους, σήμερα, να μετράνε πέντε ματς αήττητοι και τον Παναθηναϊκό να προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Βόλο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ