Ρέθυμνο: Έντεκα συλλήψεις για παράνομο τυχερό παίγνιο


Συνελήφθησαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες στο Ρέθυμνο, έντεκα άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Πρόκειται για οκτώ άνδρες, ηλικίας από 27 έως 73 ετών, μια 26χρονη, και δύο αλλοδαπούς – έναν άνδρα 32 ετών και μια 24χρονη. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας ενός 44χρονου, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων, διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης είχε επιτρέψει σε οχτώ άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «TEXAS POKER», οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επιπλέον κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η 24χρονη αλλοδαπή και η 26χρονη ημεδαπή ως εργαζόμενες στο κατάστημα, συνέδραμαν στην διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 6.100 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και μία τράπουλα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ