Κόκκινο Ποτάμι: Συγκλονιστικό το νέο επεισόδιο (pics)


Κόκκινο Ποτάμι: Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο θα δούμε απόψε (15-12) στο Open.

Κυριευμένος από οργή, ο Θέμης αποφασίζει να «απαντήσει» στον Οσμάν με το ίδιο νόμισμα. Η αιματηρή σύγκρουσή τους φέρνει ταραχές στην περιοχή που παίρνουν μεγάλες διαστάσεις.

Η Ιφιγένεια, βλέποντας σε μια προβολή επικαίρων της «Πατέ» τον Μίλτο τραυματισμένο, αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να τον βρει.

Η επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής Παυλίδης στα χωράφια από τον Οσμάν τον αφήνει σοβαρά τραυματισμένο, στερώντας του τη δυνατότητα να περπατήσει ξανά. Ο μικρότερος γιος του, ο Θέμης, κυριεύεται από οργή και αποφασίζει να απαντήσει στον Οσμάν και τους ανθρώπους του.

Ο Θέμης επιχειρεί μαζί με τον αδελφό της Βασιλικής, τον Παναγιώτη, να βγάλουν απ’ τη μέση τον ορκισμένο εχθρό των Ελλήνων Οσμάν. Οι ταραχές που ξεσπάνε μετά από την ενέδρα που του στήνουν παίρνουν μεγάλες διαστάσεις. Η ζωή των Ελλήνων στα παράλια του Πόντου γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, με το φόβο να γίνεται πια κυρίαρχο συναίσθημα.

Τις ανακρίσεις για τον πυροβολισμό του Οσμάν θα αναλάβει ο αξιωματικός του τουρκικού στρατού Αλή Ομέρογλου, ο οποίος έρχεται εσπευσμένα από την Κωνσταντινούπολη. Ο Αλή κρατά καλά φυλαγμένο ένα μεγάλο μυστικό. Είναι περήφανος, τολμηρός και δίκαιος και η εμφάνισή του θα παίξει καταλυτικό, αλλά και αναπάντεχο ρόλο στις εξελίξεις. Το ίδιο και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ