Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Το αυτοσχέδιο σινεμά ήταν και το πρώτο ερέθισμα για μένα» (pics)


Αυτός ο χειμώνας είναι ιδιαίτερα δημιουργικός για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη καθώς πέρα από την ταινία Ευτυχία, στην οποία πρωταγωνιστεί και πραγματεύεται τη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, παίζει και στη θεατρική παράσταση Lulu στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ η παράσταση, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, ρίχνει αυλαία στις 12 Ιανουαρίου.

Δεδομένου πως γεννήθηκε στην επαρχία, σε μια αγροτική οικογένεια, οι γονείς της ήταν υποστηρικτικοί όσον αφορά την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική;

«Στη δεκαετία του 1960 που ήμουν παιδάκι, ερχόταν ένα κινούμενο σινεμά μέσα στο καφενείο του πατέρα μου. Ήταν ένα φορτηγάκι που είχε μέσα τα μηχανήματα και τις μπομπίνες και έστηναν τον εξοπλισμό στο καφενείο.

Εμείς βάζαμε ένα μεγάλο σεντόνι στον τοίχο, μπλε κόλλες στα παράθυρα για να σκοτεινιάζει ο χώρος και πολλές ψάθινες καρέκλες στη σειρά και βλέπαμε τις ελληνικές ταινίες εκείνης της εποχής, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη και τον Νίκο Κούρκουλο.

Αυτό λοιπόν το αυτοσχέδιο σινεμά ήταν και το πρώτο ερέθισμα για μένα. Στην πορεία, η δασκάλα μου στο Δημοτικό είχε δει κάποιο ταλέντο σε μένα και μου έδινε ρόλους στις παραστάσεις που κάναμε στο σχολείο. Από παιδάκι γνώρισα τη μεγάλη γοητεία που μου ασκούσε η σκηνή και η επικοινωνία με τον κόσμο από κάτω», λέει η ίδια στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ