Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Απολαυστικοί και… πεντάστεροι οι «ερυθρόλευκοι».


Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε ένα άνευ προηγουμένου πάρτι το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στο ημίχρονο και επικρατώντας με 0-5 για την 14η αγωνιστική της Superleague σε ανεπανάληπτο επιθετικό ρεσιτάλ που επισκιάστηκε όμως από τον τραυματισμό του Γκιγιέρμε.

Καμία αντίσταση δεν συνάντησε ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα Τρίπολης στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, αφού “ισοπέδωσε” τους Αρκάδες με 0-5 και συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή της Superleague μαζί με τον ΠΑΟΚ μετά από 14 αγωνιστικές. Φοβερό ματς από Μασούρα, Σουντανί και Ελ Αραμπί αλλά ο τραυματισμό του Γκιγιέρμε από το σκληρό μαρκάρισμα του Πασαλίδη επισκίασε το θρίαμβο των Πειραιωτών, οι οποίοι έκαναν το… τέλειο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ.

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα ΕΔΩ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από το πρώτο λεπτό τις διαθέσεις του καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Ελ Αραμπί, από πάσα του Σουντανί, ανάγκασε τον Παπαδόπουλο σε δύσκολη επέμβαση αν και λίγο αργότερα, με καθυστέρηση, υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.  Στο 5′ όμως ο Γιώργος Μασούρας άνοιξε το σκορ με πλασέ πάνω στην κίνηση μετά από ωραίο γύρισμα του Σουντανί από δεξιά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός βγήκε στην αντεπίθεση και με τρεις πάσες ο Ποντένσε βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Η φάση όμως που “πόνεσε” τους φιλοξενούμενους συνέβη στο 16ο λεπτό όταν ο Πασαλίδης έκανε ένα… δολοφονικό τάκλιν (με δύο πόδια) πάνω στον Γκιγιέρμε και δέχθηκε αρχικά την κίτρινη κάρτα αλλά λίγο αργότερα, αφού ο Παπαπέτρου συμβουλεύτηκε το VAR, τον απέβαλλε με απευθείας κόκκινη την ώρα που ο Βραζιλιάνος χαφ των Πειραιωτών αποχωρούσε από το γήπεδο τραυματίας πάνω σε φορείο.

Περισσότερα σε λίγο….


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ