Άγριες μέλισσες: Θα γίνει χαμός – Νύχτα πάθους για Νικηφόρο και Δρόσω (Photos)

Άγριες μέλισσες: Μια στιγμή είναι αρκετή για να ανατραπεί εντελώς η ζωή του Νικηφόρου, της Δρόσως και των οικογενειών τους.

Οι δυο τους κάνουν έρωτα στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και έχουμε ένα ντόμινο εξελίξεων στα επεισόδια μετά τα Χριστούγεννα.

Η Δρόσω παλεύει καθημερινά με τα συναισθήματα που αρχίζει να νιώθει για τον Νικηφόρο, Ξέρει ηώς είναι ένας απαγορευμένος έρωτας τον οποίο δεν θα μπορέσει ποτέ να ομολογήσει σε κανέναν αλλά και δεν θα μπορέσει ποτέ να ζήσει. Ωστόσο, συμφώνα με το ρεπορτάζ του my tv στα προσεχή επεισόδια όλα αλλάζουν. Όλα ξεκινούν όταν ο Νικηφόρος περνάει δύσκολες στιγμές τόσο στον γάμο του με την Ασημίνα όσο και στο σπίτι με τον πατέρα του.

Η πίεση που νιώθει είναι μεγάλη καθώς βρίσκεται στη μέση της διαμάχης του πατέρα του με τις αδελφές Σταμίρη σε ό,τι αφορά τα χωράφια τους που βρίσκονται στη βιομηχανική ζώνη. Ο νεαρός, που είχε συνηθίσει σε μια άλλη ζωή και είχε τελείως διαφορετικά όνειρα, αναγκάζεται να μείνει στο Διαφάνι προκειμένου να ζήσει μαζί με την Ασημίνα. Όμως ο Νικηφόρος λυγίζει και η ψυχολογική πίεση που νιώθει θα τον οδηγήσει σε ένα τεράστιο λάθος, το οποίο θα φέρει την αρχή των κακών για όλους και πολύ περισσότερο την κρίση στον γάμο του.

Όταν, λοιπόν, έχει έναν ακόμη καβγά στο σπίτι, φεύγει αναζητώντας λίγη ηρεμία. Βρίσκεται σε μία πολύ αδύναμη στιγμή και τότε η Δρόσω είναι δίπλα του. Εκείνη δεν μπορεί πια να ελέγξει όσα νιώθει και πέφτει στην αγκαλιά του γνωρίζοντας αλλά μην υπολογίζοντας το πόσο μπορεί να πληγώσει την αδελφή της. Νικηφόρος και Δρόσω βρίσκονται έρμαια των συναισθημάτων τους και καταλήγουν να περνούν στιγμές πάθους κάνοντας έρωτα. Κανείς από τους δύο αργότερα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς έφτασαν σε αυτό το σημείο και νιώθουν τρομερές ενοχές και τύψεις απέναντι στην Ασημίνα, η οποία μόνο αγάπη και φροντίδα τους προσφέρει.

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα τους είναι τρομερά αμήχανη, καθώς και οι δύο γνωρίζουν πως αν αποκαλυφθεί τι έκαναν θα καταστρέψουν τη σχέση τους με την οικογένεια τους μια για πάντα. Η Δρόσω φοβάται μήπως χάσει τις αδελφές της, οι οποίες αποτελούν για εκείνη το μοναδικό στήριγμα στη μικρή κοινωνία που ζουν. Άλλωστε, το μυστικό της δολοφονίας του Σέργιου θα τις ενώνει για πάντα, θα καταφέρουν, όμως, ο Νικηφόρος και η Δρόσω να κρατήσουν τις ισορροπίες ή οι εξελίξεις θα τους προλάβουν και η μοιραία στιγμή τους θα αποκαλυφθεί;

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here