Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στα Λαδάδικα. Επίθεση από ομάδα 30 ατόμων

Σκηνές φαρ ουέστ εκτιλύχθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στα Λαδάδικα, όταν μεγάλη ομάδα ατόμων με καλυμμένα χαρακτηριστικά προέβη σε πυροβολισμούς στην περιοχή των Λαδάδικων.

Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου τριάντα ατόμων επιχείρησε να μπει σε γνωστό μαγαζί της πόλη στην οδό Παγγαίου, εκ των οποίων ο ένας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κρατούσε πιστόλι, λίγο μετά τη 1.00 τα μεσάνυχτα.

Στα άτομα που φέρονται να διαπληκτίστηκαν με τους υπεύθυνους ασφαλείας του μαγαζιού, δεν επιτράπηκε η είσοδος, οπότε αποχώρησαν και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αμέσως μετά ακούστηκαν αλλεπάλληλοι πυροβολισμοί.

Λίγο αργότερα οι δράστες επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Κουντουριώτου με Σαλαμίνος και τράπηκαν σε φυγή. Οι πυροβολισμοί προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση σε όσους βρίσκονταν στο σημείο και κλήθηκε αστυνομία, η οποία έσπευσε στην περιοχή με ισχυρή δύναμη.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ γίνεται λόγος για ομάδες νονών της νύχτας, που δρουν στην περιοχή και ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ευτυχώς από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

πηγή: grtimes.gr

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here