Σοκ στην Ηλιούπολη: Έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι στο 3o Δημοτικό


Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν οι γονείς στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στην Ηλιούπολη. Είχαν πέσει σοβάδες από το ταβάνι πάνω σε γραφεία και το γεγονός ότι το σχολείο ήταν κλειστό στάθηκε σωτήριο.

Η έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών είχε ως συνέπεια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στην Ηλιούπολη να πέσουν σοβάδες από το ταβάνι στο γραφείο των δασκάλων. Την είδηση έκανε γνωστή ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με ανάρτησή του στο Facebook παραθέτοντας και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα.

«Ευτυχώς που στο γραφείο τη στιγμή της κατάρρευσης δεν ήταν κάποιος από τους εκπαιδευτικούς ή από τα παιδιά μας. Δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε τι θα είχε συμβεί αν ήταν σε ώρα λειτουργίας του σχολείου μας. Για το θέμα αυτό ενημερώθηκαν ήδη οι αρμόδιοι φορείς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκρισή τους, τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Σεφτελή και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κα Μαρία Αγγελή. Αναμένουμε τις κατάλληλες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση.

Πηγή: notia.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ