Γεραπετρίτης: Ό,τι υποσχεθήκαμε, το πράξαμε έως τελευταίας κεραίας

Για έναν έντιμο Προϋπολογισμό, που δεν στηρίζεται σε αυταπάτες και τηρεί όσα υποσχέθηκε η ΝΔ πριν τις εκλογές έκανε λόγο ο Γιώργος Γεραπετρίτης

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στη Βουλή τόνισε πως «ο,τι υποσχεθήκαμε, το πράξαμε έως τελευταίας κεραίας» και σημείωσε ότι η νέα κυβέρνηση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη, και της κοινωνίας, και των αγορών.

Με τον νέο Προϋπολογισμό, μπορούμε να διατηρούμε μια βιώσιμη αισιοδοξία ότι θα υπάρξει ευημερία και ανάπτυξη για όλους, ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης.

Στην ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτου, γιατί η κυβέρνηση δεν ζητά από τώρα τη μείωση των πλεονασμάτων, αφού έχει κερδίσει την αξιοπιστία, όπως επίσης και στην προτροπή του «να μην επιστρέψουμε στην προ του 2009 εποχή, που κλείνανε οι προϋπολογισμοί με αυθαίρετους αριθμούς», ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι τα σημερινά αρνητικά επιτόκια «είναι μετρήσιμα».

Εμείς, είπε, δεν είμαστε της αφηρημένης οικονομίας. Φτιάξαμε τους αριθμούς. Και αυτός που μετρά περισσότερο, είναι ο δείκτης εμπιστοσύνης που είναι ο μεγαλύτερος της δεκαετίας. Σημείωσε πάντως και τη δική του ανησυχία «να μην επιστρέψουμε σε καθεστώς αμετροέπειας». Τέλος, είπε ότι θα βρεθούμε ξανά σε αυτά τα έδρανα, σε έναν χρόνο, για να αξιολογήσουμε εάν θα έχουμε τηρήσει όσα προβλέπει ο Προϋπολογισμός.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ