Αλκιβιάδης Στεφανής: «Η λάσπη δεν με αγγίζει, ιδού τα πτυχία μου»


«Η λάσπη και οι αθλιότητες δεν με αγγίζουν, ούτε με πτοούν την ώρα που χειρίζομαι κρίσιμα για την πατρίδα μας θέματα. Και για τους εκ του πονηρού ερωτώντες, ιδού τα πτυχία μου», δήλωσε ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής δίνοντας στη δημοσιότητα τα πτυχία του.

Και συχίζει ο Αλκιβιάδης Στεφανής: «Σε ό,τι αφορά στο πρώτο, ήταν ομαδικό πρόγραμμα σπουδών του ΥΠΕΘΑ για τη Διαχείριση Κρίσεων. Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο, ήμουν ο μοναδικός Έλληνας Αξιωματικός τη χρονιά 2008-2009 λόγω του ότι αρίστευσα στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, αποφοιτώντας πρώτος και σύμφωνα με τις διαδικασίες, ως επιβράβευση και πληρώντας όλα τα υπόλοιπα στοιχεία επιλέχθηκα από το Συμβούλιο. Κατά τις εκεί σπουδές μου, εκτός της Ακαδημαϊκής μου αριστείας, ήμουν ο Πρόεδρος της επιτροπής Ηθικού του Πανεπιστημίου. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Διακεκριμένος Απόφοιτος και βραβεύτηκα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού».

Click4More Ανήθικη η επίθεση στον Αλκιβιάδη Στεφανή λέει σε οργισμένη ανακοίνωση η κυβέρνηση

Σε υστερόγραφο συμπλήρωσε : «Τα παραπάνω αποτελούν διαδικασίες των Ενόπλων Δυνάμεων, ακολουθούμενες για την επιμόρφωση των στελεχών, στο πλαίσιο της επιζητούμενης αριστείας και όχι για τη λήψη επιδομάτων ή για ακαδημαϊκή καριέρα».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ