Ζιντάν ενόψει Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: «Μας είπαν να πάμε μαζί στο γήπεδο»


“Το σημαντικό είναι να γίνει το ματς. Όλα τα άλλα είναι εκτός” ανέφερε ο Ζινεντίν Ζιντάν, μια ημέρα πριν από το ισπανικό clasico, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ.

Ξεχωριστό από τα προηγούμενα θα είναι το αυριανό Clasico (18/12-21:00) ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω των μαζικών κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στην Καταλονία από το “δημοκρατικό τσουνάμι” που διοργανώνει τις “Πορείες για την Ελευθερία”.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αποστολές των δύο ομάδων αλλά και οι διαιτητές, θα βρεθούν στο ίδιο ξενοδοχείο για λόγους ασφαλείας. Θα μένουν σε διαφορετικούς ορόφους, ενώ θα φάνε μεσημεριανό σε ξεχωριστές αίθουσες.

Από την στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης θα φτάσει στο αεροδρόμιο Prat, έχει σχεδιαστεί ειδική επιχείρηση, ενώ οι δύο ομάδες μαζί με τους διαιτητές θα αναχωρήσουν όλοι μαζί από το ξενοδοχείο δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Σε δηλώσεις του μια ημέρα πριν από το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ, ο Ζινεντίν Ζιντάν έδειξε να μην έχει κανένα πρόβλημα με αυτή την “συνύπαρξη” και προσπάθησε να εστιάσει στο αγωνιστικό μέρος.

«Δεν ξέρω αν είναι ήττα για το ποδόσφαιρο αυτό που γίνεται, αλλά υπάρχουν κανόνες. Μας είπαν να αποσυρθούμε στο ίδιο ξενοδοχείο με την Μπαρτσελόνα και να πάμε μαζί στο γήπεδο και αυτό θα κάνουμε. Το σημαντικό είναι να γίνει το ματς. Δεν ανησυχώ για την διεξαγωγή της αναμέτρησης και εστιάζω μόνο στο παιχνίδι. Όλα τα άλλα είναι εκτός», ανέφερε.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ είπε: «Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ψυχολογικά και ποδοσφαιρικά. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε σε ένα clasico, θυμάμαι και σαν ποδοσφαιριστής ζούσαμε γι’ αυτά τα ματς».

Τέλος, για την αντιμετώπιση του Λιονέλ Μέσι ο Ζιντάν τόνισε: «Ξέρουμε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα και ξέρουμε τον Μέσι, αλλά έχουμε και εμείς τα δικά μας όπλα. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι σε καλή φόρμα, όπως και εμείς. Ελπίζω να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ