ΣΥΡΙΖΑ για Στεφανή: «Ο Μητσοτάκης επιβραβεύει την απάτη και τα πλαστά βιογραφικά»


Η κυβέρνηση «κάλυψε» τον Αλκιβιάδη Στεφανή για το ζήτημα των πτυχίων του, ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, κυβερνητικοί «κύκλοι» απάντησαν και ο ΣΥΡΙΖΑ… αντιδρά ξανά.

Το ζήτημα με τα πτυχία του υφυπουργού Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, έχει γίνει το… σημερινό “πεδίο μάχης” για κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ που έτσι κι αλλιώς δεν… θέλουν και πολύ για να “ακονίσουν” τα “τσεκούρια του πολέμου”.

Το θέμα με τα πτυχία που έχει ή δεν έχει ο Αλκιβιάδης Στεφανής προέκυψε ύστερα από δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών. Η κυβέρνηση τον κάλυψε απόλυτα. Απάντησε κι ο ίδιος δίνοντας τα πτυχία του στη δημοσιότητα. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν… πείστηκε και διερωτήθηκε «πόση fake αριστεία μπορεί να αντέξει ο κ. Μητσοτάκης;».

Στην ανακοίνωση αυτή απάντησαν κυβερνητικοί “κύκλοι”, λέγοντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως “επιλέξατε τον Στεφανή για αρχηγό ΓΕΣ με τα ίδια πτυχία” και η Κουμουνδούρου απαντά με νέα ανακοίνωση.Αναλυτικά τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

“Ο κ. Πέτσας και οι «κύκλοι» του διεκδικούν με αξιώσεις το ρεκόρ του εκπροσώπου που καλύπτει υπουργούς με πλαστά βιογραφικά πιο γρήγορα από τη σκιά του.

Click4more: «Πόλεμος» για τον Στεφανή: Τους τίτλους σπουδών του θα τους ζήλευαν οι υπουργοί του Τσίπρα – Σας ενοχλεί γιατί τα σύνορα φυλάσσονται

Πριν λίγες μέρες για τον κ. Διαματάρη έκανε λόγο για «παρερμηνεία», για να αποπεμφθεί τελικά δύο μέρες μετά. Σήμερα, για τον κ. Στεφανή δεν λέει κουβέντα για το απλό σεμινάριο που «βάφτισε» MBA στο βιογραφικό του και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα.

Το πρόβλημα δεν είναι αν ο κ. Διαματάρης ή ο κ. Στεφανής έχουν πτυχία.

Το πρόβλημα είναι το ψέμα και η εξαπάτηση που έχει γίνει η δεύτερη φύση της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Και εν τέλει, το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης που επιβραβεύει την απάτη και τα πλαστά βιογραφικά”.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ