Τα… πήρε ο Ντάνος: «Για τον εαυτό μου θα αποφασίσω μόνο εγώ» (pics)

Ο νικητής του Survivor 1 εδώ και περίπου ένα χρόνο κάνει βήματα στο χώρο της υποκριτικής.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τον δραματικό ρόλο στο «Tατουάζ», εμφανίζεται στην κωμωδία του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος». Ο ίδιος μιλά για την εμφάνιση του στη σειρά, αποκαλύπτει πώς προέκυψε ο ρόλος, ενώ ανέφερε πώς ένιωσε όταν άκουσε τα πρώτα αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση του στην τηλεόραση.

Η εμφάνιση σου θεωρείται γκεστ. Παρ» όλα αυτά, θα διαρκέσει 20 ολόκληρα επεισόδια…

«Όντως πρόκειται για γκεστ… διαρκείας, που θα λειτουργεί ως «προσθήκη» στις ιστορίες που ήδη διαδραματίζονται. Αυτή η προσθήκη λοιπόν αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 20 επεισόδια».

Είκοσι επεισόδια και τέρμα ή υπάρχει ενδεχόμενο να συνεχίσεις;

«Εχουμε πει 20 και, πρώτα ο θεός, να πάνε καλά! Τώρα, αν θα συνεχίσω, θα το αποφασίσουν οι τηλεθεατές και οι άνθρωποι της παραγωγής. Δεν αποκλείω τίποτα, γιατί δεν θέλω να είμαι απόλυτος. Ας είναι όμως πρώτα καλό το αποτέλεσμα και μετά βλέπουμε…».

Πώς προέκυψε ο ρόλος;

«Όταν τον Ιούνιο ολοκλήρωσα τις εμφανίσεις μου στο «Τατουάζ», έκανα ένα μικρό διάλειμμα και έπειτα άρχισα συζητήσεις για την ελληνική μεταφορά του τουρκικού «Εζέλ». Αυτό το σχέδιο ωστόσο δείχνει να μεταφέρεται στην επομένη σεζόν και έτσι ο κ. Καραγιάννης, που είναι ταυτοχρόνως παραγωγός και του «Εζέλ» και του «Αν ήμουν πλούσιος», μου πρότεινε τη σειρά».

Γιώργος Αγγελόπουλος Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος»Instagram ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ ΙΔΙΟΣ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Στο μικρό διάλειμμα που μεσολάβησε ένιωσες να σου λείπει η υποκριτική, εξ ου και το «ναι»;

«Καθώς η ενασχόληση μου με αυτό το επάγγελμα είναι σχετικά πρόσφατη, δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε. Εκμεταλλεύτηκα όμως αυτή την παύση, αυτό το μικρό διάλειμμα, για να κάνω μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας, ώστε να είμαι περισσότερο έτοιμος για το νέο μου βήμα. Γιατί η αλήθεια είναι πως η είσοδος μου στο «Τατουάζ» ήταν απότομη και έντονη».

Κάτι που άρχισε ίσως «πειραματικά» εξελίσσεται τελικά σε βασικό προσανατολισμό;

«Αρχίζοντας αυτή τη δουλειά, το πρώτο που συνειδητοποίησα ήταν το πόσο δύσκολη είναι. Κάπως έτσι άρχισα να εκτιμώ ιδιαίτερα το επάγγελμα του ηθοποιού. Είναι πολύ απαιτητικό, αλλά μου αρέσει. Προς το παρόν λοιπόν το πάω βήμα βήμα, χωρίς να είμαι ακόμα σε θέση να πω ότι θα το κάνω για πάντα. Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να αφοσιώνομαι με όλη μου την ψυχή στην κάθε μου επιλογή, στον κάθε ρόλο, ώστε να βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα, που θα μου δίνει με τη σειρά του το δικαίωμα να προχωρώ στο επόμενο βήμα».

Γιώργος ΑγγελόπουλοςΓιώργος Αγγελόπουλος: «Άρχισα να εκτιμώ ιδιαίτερα το επάγγελμα του ηθοποιού»Instagram

Όταν άκουσες τα πρώτα αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση σου στην τηλεόραση, τι ένιωσες;

«Η ενασχόληση μου με τον χώρο σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί να αρέσει σε όλο τον κόσμο. Παρ» όλα αυτά, θεωρώ πως περισσότερο σχολιάστηκε η είσοδος μου σε ένα σίριαλ παρά το ίδιο το αποτέλεσμα της δουλειάς μου εκεί. Αναμφισβήτητα υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης της υποκριτικής μου, γι» αυτό και εγώ σε κάθε περίπτωση προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Όσο για τα σχόλια… Για τον εαυτό μου μόνο εγώ θα αποφασίζω, όχι οι διάφορες κριτικές. Εννοείται πως ενημερώνομαι για αυτές και πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. Εγώ πάντως ακούω και κρατάω όσες δεν έχουν σκοπιμότητα και με βοηθούν να βελτιωθώ», είπε στο Τηλέραμα.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ

Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από τότε που άρχισες να γίνεσαι γνωστός στο κοινό… Πώς ήταν όλο αυτό το διάστημα;

«Είναι μια διαδρομή γεμάτη εμπειρίες από πράγματα εντελώς διαφορετικά που συνέβαιναν ταυτοχρόνως και από ευκαιρίες που απαιτούσαν μεγάλη προσοχή από μένα σε ό,τι αφορά την επιλογή. Όντας σε αυτή την κατάσταση, δεν είναι πάντα εύκολο να αξιολογήσεις ούτε τι σου συμβαίνει ούτε τι ακριβώς σου δίνεται. Εκείνο όμως που θεωρώ πως με κράτησε είναι ότι η όποια αναγνωρισιμότητα προέκυψε σε μια ηλικία όπου μέσα μου είχα ήδη αρκετά ξεκαθαρισμένα τα πράγματα. Έτσι, παρέμεινα ίδιος, προσεκτικός και πάντα ευγνώμων για τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου».

Γιώργος ΑγγελόπουλοςΓιώργος Αγγελόπουλος: «Η καθημερινότητα μου είναι ένας συνεχής αγώνας»Instagram

Νιώθεις κερδισμένος λοιπόν;

«Νιώθω πως η καθημερινότητα μου, όπως και όλων των ανθρώπων, είναι ένας συνεχής αγώνας, με μάχες που άλλες κερδίζονται και άλλες χάνονται. Το αν τελικά κέρδισα ίσως καθίσω να το σκεφτώ πολλά χρόνια αργότερα, γιατί έχω πλέον μάθει ότι ακόμα και όσα τώρα φαίνονται αρνητικά ίσως στην πορεία αυτά τα ίδια αποδειχτούν χρήσιμα και πολύτιμα».

Σε 10 χρόνια πώς θα ήθελες να είσαι;

«Έχω κάνει κάποιες σκέψεις, αλλά προτιμώ να σκέφτομαι μόνο την επόμενη μέρα ή έστω το προσεχές μέλλον. Τίποτε άλλο δεν είναι στο χέρι μας, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Γι’ αυτό πιστεύω πως στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια, αλλά μόνο όνειρα», είπε στο Τηλέραμα.

Γιώργος Αγγελόπουλος - Αν ήμουν πλούσιος

Γιώργος Αγγελόπουλος - Αν ήμουν πλούσιος

Γιώργος Αγγελόπουλος - Αν ήμουν πλούσιος

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here