Ντοκιμαντέρ για «τη ζωή της Ριάνα χωρίς φίλτρα»

Η Ριάνα είναι πολιτιστική δύναμη. Από τότε που κυκλοφόρησε το όγδοο LP της «Anti»,το 2016, έδωσε στους θαυμαστές της καλλυντικά, εσώρουχα, υψηλή μόδα, αθλητικές συνεργασίες, μια ταινία μικρού μήκους και, πιο πρόσφατα, μια «φωτογραφική αυτοβιογραφία».

Τώρα, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Ριάνα προσθέτει ένα ακόμη έργο. Η Amazon έχει καταβάλει 25 εκατομμύρια δολάρια για ένα ντοκιμαντέρ «για τη ζωή της χωρίς φίλτρα» σε σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ.

Η ταινία φέρεται να έχει ως πηγή έμπνευσης το «Do not Look Back», το ντοκιμαντέρ του 1967 με θέμα τον Μπομπ Ντίλαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας του το 1965 στην Αγγλία.

Σε δηλώσεις του στο THR το 2017, ο Μπεργκ επιβεβαίωσε ότι το ντοκιμαντέρ για τη Ριάνα ήταν σχεδόν έτοιμο και ότι είχε γυρίσει «περίπου χίλιες ώρες βίντεο». Φέτος τον Αύγουστο περιέγραψε το έργο ως «ένα αρκετά λεπτομερές προφίλ που δείχνει γιατί η Ριάνα είναι ταλέντο».

Πάντως αρκετοί θαυμαστές τής τραγουδίστριας της ποπ και R&B δεν έκρυψαν την απογόητευσή τους με σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή δεν έχει κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ. «Θέλουμε άλμπουμ» γράφει μία θαυμάστρια.

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο προς το παρόν δεν έχει τίτλο θα προβάλει την προσωπικότητα, την αίσθηση του χιούμορ, την επαγγελματική ηθική, την οικογένεια και τις σχέσεις της με φίλους και συντρόφους.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here