X Factor τελικός: Γιώργος Θεοφάνους: «Ο κόσμος έκανε τις σωστές επιλογές» (Photos)


Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του «X Factor» αναφέρεται στο μουσικό talent show του Οpen και λέει τη γνώμη του για το πώς οι φιναλίστ μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Επίσης εξηγεί πώς και γιατί τη φετινή σεζόν κατέρριψε το μύθο που τον ήθελε να είναι ο πιο αυστηρός κριτής.

Έχετε τη φήμη του πιο αυστηρού κριτή. Φέτος όμως σας είδαμε λίγο διαφορετικό. Νιώθετε ότι αλλάζετε με την πάροδο του χρόνου;

«Όλοι οι άνθρωποι αλλάζουν σιγά σιγά. Η τηλεόραση είναι δύσκολο πράγμα. Θυμάμαι πόσο δυσκόλεψα τους παραγωγούς του πρώτου «X Factor» για να πω το «ναι» και να μπω σε εκείνη την επιτροπή.

Μέχρι να γίνει το πρώτο γύρισμα είχα θυμώσει πάρα πολύ με τον εαυτό μου που αποδέχτηκα αυτήν την πρόταση. Μετά όμως ένιωσα ασφάλεια γιατί βρέθηκα με φίλους παλιούς, όπως ήταν ο Γιώργος Λεβέντης και ο Σάκης Ρουβάς, αλλά και καινούργιους, όπως ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη. Ακόμα και οι διαφωνίες μας με τον Νίκο Μουρατίδη πιστεύω ότι ήταν δημιουργικές».

Τι να περιμένουμε να δούμε στον μεγάλο τελικό του «X Factor»;

«Θα περιμένουμε όλοι μας να δούμε τον καλύτερο εαυτό από τους καλύτερους παίκτες που έμειναν μέσα στο παιχνίδι. Ο κόσμος επέλεξε να φτάσουν μέχρις εδώ και σε ένα μεγάλο ποσοστό πιστεύω ότι έκανε σωστές επιλογές.

Θα δούμε τώρα ποιος θα πάρει το έπαθλο και θα υπογράψει το συμβόλαιο, αλλά και ποιοι θα προχωρήσουν παρακάτω άσχετα από τη νίκη. Γιατί η πόρτα δεν ανοίγει μόνο για τον νικητή. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους, φτάνει να το θελήσουν, να το παλέψουν, να πιστεύουν στον εαυτό τους και να έχουν το «X Factor». Και αυτά τα παιδιά απέδειξαν ότι το έχουν», λέει στο Tv Έθνος ο ίδιος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ