ΟΦΗ – Παναθηναϊκός LIVE: Για την 15η αγωνιστική της Superleague


Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο «Γεντί Κουλέ», σε ένα τεστ… δυνάμεων με τον εξαιρετικό φέτος ΟΦΗ, που… βλέπει Ευρώπη!

Δυνατή «μάχη» με φόντο… τα πλέι οφ δίνεται στο Ηράκλειο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, σε ματς για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αν και δεν έχει καταφέρει ακόμα να σταθεροποιήσει την απόδοση του και αυτό να.. βγει και στα αποτελέσματα του, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μέσα στην πρώτη 6άδα των πλέι οφ (5ος με 20 βαθμούς).

Ο εξαιρετικός φέτος ΟΦΗ έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην 4η θέση, έχει δύο βαθμούς περισσότερους από το «τριφύλλι» και θέλει να επαναλάβει αυτό έκανε και στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, να πάρει δηλαδή το «τρίποντο».

Παρακολουθήστε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 

 Η ενημέρωση της Superleague για το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

«Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε νικηφόρα για τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, που σήμερα θα βρεθούν αντιμέτωπες στο Ηράκλειο σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Πλέον όποια ομάδα θέλει να νιώσει ότι πατάει γερά στην εξάδα, θα πρέπει να κάνει σειρά θετικών αποτελεσμάτων.

Τη βαθμολογική τους κατάσταση οι δύο ομάδες την οφείλουν σε διαφορετικούς λόγους.

Ο ΟΦΗ έχει τη δύναμη στην έδρα του και στο γεγονός ότι δεν κάνει ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει χάρη στο αήττητο έξι αγωνιστικών.

Ο ΟΦΗ λοιπόν, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο «Σπύρος Λούης» έχει δώσει 12 αγώνες, στους 11 από τους οποίους κερδίζει στην έδρα του και χάνει εκτός.

Μοναδική εξαίρεση η εντός έδρας ήττα με τον ΠΑΟΚ. Το πλεονέκτημα που έχουν σαν αποτελέσματα μια νίκη και μια ήττα από δύο ισοπαλίες φαίνεται από το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει δύο ήττες περισσότερες από τον Άρη, αλλά και τέσσερις βαθμούς περισσότερους.

Ο ΟΦΗ και η Ξάνθη είναι οι ομάδες με τις λιγότερες ισοπαλίες, μία μόλις.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ νίκησε ΑΕΚ και Άρη, στο δεύτερο ημίχρονο όπως κάνει πάντοτε.

Στην έδρα του και τα επτά παιχνίδια ήταν ισόπαλα στο ημίχρονο και κανένα δεν τελείωσε ισόπαλο!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στην εξάδα χάρη στη νίκη του επί της Λαμίας, με την τρίτη νίκη του στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ είχε μόλις δύο στα εννέα πρώτα.

Τώρα είναι έξι παιχνίδια αήττητος με 12 βαθμούς σε αυτά, ενώ είχε οκτώ βαθμούς στα προηγούμενα οκτώ παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει νικήσει σε ταξίδι του στο πρωτάθλημα, αφού οι εκτός έδρας νίκες του είναι σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι.

Έχει ήττα από τον Άρη και τέσσερις ισοπαλίες. Πάντως είναι αήττητος στα πέντε τελευταία εκτός έδρας, μετά την ήττα από τον Άρη.

Νικώντας ο ΟΦΗ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Σπύρος Λούης», έκανε πολλά ρεκόρ στην ιστορία των αγώνων με τον Παναθηναϊκό.

Τον νίκησε για πρώτη φορά σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, για πρώτη φορά σε τρία διαδοχικά πρωταθλήματος και για πρώτη φορά σε τρία διαδοχικά εκτός έδρας!

Ο ΟΦΗ έχει τώρα λοιπόν τέσσερις νίκες σερί για όλες τις διοργανώσεις, πέντε νίκες στα έξι τελευταία και έξι στα επτά τελευταία.

Ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία. Και στις πέντε ήττες έχει καταφέρει να σκοράρει, οι τρεις μάλιστα για το πρωτάθλημα έχουν το ίδιο σκορ.

Έτσι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ένα εντυπωσιακό σερί στο πρωτάθλημα, καθώς έχει σκοράρει και στα τελευταία 28 μεταξύ τους! Τελευταία φορά που δεν έβαλε γκολ ήταν στις 29 Οκτωβρίου 2000, 0-0 στο Ηράκλειο!

Ο Παναθηναϊκός έχασε πριν από ένα χρόνο και κάτι στο Ηράκλειο με 3-1, αφού δεν είχε ήττα στις πέντε προηγούμενες επισκέψεις του με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο ΟΦΗ έχει δηλαδή μια νίκη στα έξι τελευταία στο Ηράκλειο, αλλά και δύο νίκες στα τελευταία 18 ως γηπεδούχος με τον Παναθηναϊκό.

Η ιστορία
Νίκες ΟΦΗ: 12
Ισοπαλίες: 19
Νίκες Παναθηναϊκού: 52

Με γηπεδούχο τον ΟΦΗ
Νίκες ΟΦΗ: 8
Ισοπαλίες: 12
Νίκες Παναθηναϊκού: 21

Στον πρώτο γύρο
31.08.2019: Παναθηναϊκός – ΟφΗ 1-3
(85’ πέναλτι Μακέντα – 33’ σουτ Μάνος, 49’ σουτ Μάνος, 58’ σουτ Τσιλιανίδης. Στο 90’ 2η κίτρινη Κουρμπέλης)

Πέρσι
09.12.2018: ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 3-1
(5’ σουτ Δεληγιαννίδης, 40’ σουτ Πλατέλλας, 60’ σουτ Κοροβέσης – 36’ κεφαλιά Κάτσε)»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ