Ολυμπιακός – ΑΕΛ: Ερυθρόλευκη… θύελλα «μάντρωσε» το «αλογάκι».


Ο Ολυμπιακός έκανε ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο -όπως είχε κάνει και στην Τρίπολη- και έφτασε σε νέο “περίπατο”, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΛ (4-1). Τα “παστέλωσε” και πάλι ο Μασούρας – Κινητήριος μοχλός ο Σουντανί.

Και πάλι ορεξάτος! Ο Ολυμπιακός δεν λέει να αφήσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague και το… απέδειξε με νέα σαρωτική εμφάνιση. Οι Πειραιώτες δεν άφησαν περιθώρια στην ΑΕΛ και τη διέλυσαν με 4-1 μέσα στο άδειο -λόγω τιμωρίας- “Γ. Καραϊσκάκης” σε ματς για τη 15η αγωνιστική της Superleague.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE  του αγώνα

Με κεκτημένη ταχύτητα από την Τρίπολη, ο Ολυμπιακός μπήκε εντυπωσιακά στο ματς κόντρα στην ΑΕΛ και κατάφερε πολύ γρήγορα να φτάσει σε σκορ… νίκης! Μόλις στο 9′ ο Τσιμίκας έβγαλε τη σέντρα και ο Μασούρας με φοβερό πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Κρίστινσον για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σουντανί έκανε φοβερή ντρίπλα στον Μόρα, ο Αλγερινός βγήκε τον Μασούρα, που με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα. Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε σκοράρει δις και με τον Αστέρα.

Έχοντας απαλλαγεί από κάθε άγχος, ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο κι έφτασε στο 3-0. Ο Σουντανί άδειασε τον Μόρα στο 17′, πάτησε στην περιοχή της ΑΕΛ και από διαγώνια θέση νίκησε τον Κρίστινσον. Ο Ουάρντα ήταν ο μοναδικός που έδειξε… κάτι από πλευράς ΑΕΛ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να προκαλέσει προβλήματα στους γηπεδούχους. Το ημίχρονο έκλεισε για τους Πειραιώτες με ένα ακόμα γκολ. Ο Μόρας ανέτρεψε στο 37′ τον Ελ Αραμπί και ο δεύτερος έκανε το 4-0, φτάνοντας τα 9 γκολ στη Superleague και 14 συνολικά (χρειάστηκε να το εκτελέσει δύο φορές, αφού την πρώτη ο Μασούρας βιάστηκε να μπει στη μεγάλη περιοχή).

Το δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε σε πιο…, χαλαρούς ρυθμούς, από τη στιγμή που οι τρεις πόντου της νίκης είχαν βρει τον κάτοχο τους. Ο Ουάρντα όμως δεν το παράτησε, στο 56′ εκμεταλλεύτηκε το λανθασμένο γύρισμα προς τα πίσω του Γκασπάρ, έφυγε στην κόντρα, σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Σα και κατέληξε στα δίχτυα για το 4-1.

Το υπόλοιπο της επανάληψης κύλησε σε αυτούς τους ρυθμούς, ο Μαρτίνς προχώρησε και σε αλλαγές, δίνοντας χρόνο σε Γκερέρο, Μπενζιά και Τοροσίδη και ο Ολυμπιακός έφτασε έτσι με… περίπατο στην 11η του νίκη στο πρωτάθλημα, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος που θα φέρει αύριο ο ΠΑΟΚ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ