ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης LIVE: Για τη 15η αγωνιστική της Superleague


Λίγες ώρες αφού η κληρωτίδα τους έφερε αντιμέτωπους στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης αναμετρώνται στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική της Superleague.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, στο δεύτερο ματς του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στη Superleague.

Ήταν 1η Σεπτεμβρίου όταν η ΑΕΚ πήγε στην Τρίπολη μετά την ήττα από την Ξάνθη και με τον –υπηρεσιακό τότε- Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της, πήρε τη νίκη με περιπετειώδη τρόπο στο 90’ με 3-2.

Η ΑΕΚ εδραιώθηκε στην 3η θέση της Superleague (24 βαθμοί) και ψάχνει… σταθερότητα, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που είναι τρίτος από το τέλος στο βαθμολογικό πίνακα, με 12 βαθμούς.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 

Ο Μάσιμο Καρέρα θα κοουτσάρει τους κιτρινόμαυρους για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της, μετά τη νίκη στην Ξάνθη.

Με δύο διαδοχικές νίκες, ξαναβρέθηκε καθαρά τρίτη στη βαθμολογία, καθώς στα τρία προηγούμενα παιχνίδια η συγκομιδή ήταν μόλις ένα βαθμός. Μετά την ήττα της από την Ξάνθη στην πρεμιέρα, η ΑΕΚ έχει στην έδρα της τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Δεν μπόρεσε να νικήσει τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Ο Αστέρας Τρίπολης υπέστη την βαριά εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, μένοντας για έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη και με τρεις βαθμούς από αυτά τα έξι.

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα είναι για τρίτο παιχνίδι στον πάγκο του, πρώτο όμως εκτός έδρας. Στο ίδιο γήπεδο, που ο Αστέρας είχε για τελευταία φορά στον πάγκο του τον Μπόρχα Χιμένεθ και έχασε από τον Παναθηναϊκό την 1η Δεκεμβρίου.

Η ΑΕΚ έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού αμέσως πριν είχε μια μόλις νίκη σε οκτώ παιχνίδια! Στην έδρα της κέρδισε τα τρία τελευταία, αφού είχε χάσει τα δύο προηγούμενα.

Και το 2012, τη σεζόν του υποβιβασμού, και το 2015, με την επιστροφή της στην κατηγορία. Είναι και οι μοναδικές εκτός έδρας νίκες του Αστέρα Τρίπολης επί των κιτρινόμαυρων.

Η… παράδοση
Νίκες ΑΕΚ: 11
Ισοπαλίες: 3
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 7

Με γηπεδούχο την ΑΕΚ
Νίκες ΑΕΚ: 7
Ισοπαλίες: 1
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 2

Στον πρώτο γύρο
01.09.2019: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 2-3
(3’ σουτ Λ. Φερνάντεθ, 73’ πέναλτι Μπαράλες – 15’ κεφαλιά Νέλσον Ολιβέιρα, 68’ σουτ Λιβάγια, 90’ κεφαλιά Αντρέ Σιμόες)

Την περασμένη σεζόν
20.01.2019: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-0
(9’ σουτ Λιβάγια, 11’ σουτ Άλεφ, 20’ πέναλτι Πόνσε)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ