Ολυμπιακός – Χίμκι LIVE: Για τη 14η αγωνιστική της Euroleague


Να «σπάσει» το αρνητικό του σερί στην Euroleague θέλει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Χίμκι, σε ματς για τη 14η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Να μην χάσει άλλο βαθμολογικό έδαφος στην φετινή Euroleague θέλει ο Ολυμπιακός. Μια εβδομάδα μετά την κακή τους εμφάνιση στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στο ΣΕΦ, για τη «μάχη» τους με τη Χίμκι.

Ο Ολυμπιακός «μετράει» αυτή τη στιγμή ρεκόρ 5-7 στη Euroleague έχοντας γνωρίσει σε δύο σερί παιχνίδια την ήττα (12ος). Όσον αφορά τη Χίμκι, βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 7-6. Η Ρωσική ομάδα προέρχεται από νίκη επί της Άλμπα, αλλά πριν από αυτό το αποτέλεσμα μετρούσε 4 σερί ήττες!

Παρακολουθήστε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν «5 στα 5» κόντρα στη ρωσική ομάδα στο ΣΕΦ! Ο Κεστούτις Κεμζούρα υπολογίζει κανονικά στον Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο αρχηγός των Πειραιωτών ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λιθουανός προπονητής του Ολυμπιακού είχε εργαστεί στη Χίμκι στο παρελθόν (2007-08) και την οδήγησε στην κατάκτηση του ρωσικού Κυπέλλου, αλλά και μέχρι τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Απ’ την άλλη, ο Κουρτινάιτις δεν υπολογίζει στον φόργουορντ Γιάνις Τίμα, που είναι τραυματίας και δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Ολυμπιακός και Χίμκι έχουν αναμετρηθεί 10 φορές συνολικά σε επίπεδο Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν 7 νίκες και να παραμένουν αήττητοι στο ΣΕΦ κόντρα στην ομάδα της Μόσχας (5 στα 5). Μάλιστα, οι 4 νίκες εξ αυτών ήρθαν με διψήφιες διαφορές!

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν ο Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), ο Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και ο Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ