2 τρόποι να διώξεις γρήγορα την τσιγαρίλα από ένα μικρό δωμάτιο


Ακόμη και με υλικά που έχεις στο σπίτι σου
Εάν έχεις στο σπίτι σου άτομα που καπνίζουν, τότε θα γνωρίζεις πόσο δυσάρεστη είναι η μυρωδιά που απομένει στον χώρο μόλις ο καπνιστής τελειώσει τη δουλειά του. Είναι αυτή η μυρωδιά που μένει και στα ρούχα σου όταν βγαίνεις Σάββατο βράδυ σε έναν μικρό συνωστισμένο χώρο με άτομα που καπνίζουν.

Μπορείς όμως να διώξεις αυτή την μυρωδιά από τον χώρο σου, ακόμη και αν είναι πολύ μικρός; Φυσικά και μπορείς και γίνεται και με υλικά που μπορείς να βρεις και στα ντουλάπια της κουζίνας σου. Πέρα από τα προφανή, να αερίσεις δηλαδή το σπίτι σου και να καθαρίσεις λίγο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαγειρική σόδα, την οποία μπορείς να ρίξεις πάνω στους καναπέδες και τα χαλιά σου ή σε όποια άλλη επιφάνεια εσύ θέλεις.

Η σόδα θα απορροφήσει τις δυσάρεστες οσμές κι έτσι θα διώξεις και την τσιγαρίλα από τον χώρο σου. Μπορείς όμως να δοκιμάσεις και κάτι ακόμη, που ίσως να λειτουργήσει κάπως και σαν αποσμητικό χώρου. Σε ένα μεγάλο κατσαρολάκι με νερό ρίξε ένα φλιτζάνι ξύδι, ένα – δύο ξυλάκια γαρύφαλλο, μια μικρή ποσότητα κανέλας και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού.

Άφησε το μείγμα να πάρει μία βράση κι έπειτα χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε το επάνω στο ζεστό μάτι για περίπου μισή ώρα. Το δωμάτιο (ή το σπίτι σου) θα αποκτήσει μία υπέροχη μυρωδιά και κανείς δεν θα μπορεί να σου πει εάν πιο πριν μύριζε τσιγαρίλα ή όχι.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ