GNTM τελικός: Και όμως! Η φιναλίστ Άννα Μαρία είχε ανέβει σε πασαρέλα πριν μπει στο παιχνίδι!


GNTM τελικός: Μπορεί η Άννα Μαρία Ηλιάδου να είναι μόλις 18 ετών και να τη γνώρισε το ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων όμως στον κόσμο της μόδας είναι γνωστή πριν καν μπει στο παιχνίδι. Και έχουμε τις αποδείξεις! 

Γιατί ναι μεν η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι το… Μπρατόπουλο όπως αποκαλεί και η ίδια τον εαυτό της και μάλιστα έχει όλα τα προσόντα για να κονταροχτυπηθεί στα ίσια με τις άλλες δύο φιναλίστ Κέισι Μίζιου και Κάτια Ταραμπάνκο στον αυριανό μεγάλο τελικό, όμως έχει ήδη κάνει τα πρώτα σταθερά βήματά της στον χώρο της μόδας.

Κάτι που αποκάλυψε η Κρίστι Κρανά με αφορμή τον αυριανό τελικό του GNTM. Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θέλησε να ευχηθεί δημόσια “καλή επιτυχία” στην Άννα Μαρία η οποία διέγραψε μία σταθερά καλή πορεία μέσα στο παιχνίδι. Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο που είναι ανάμεσα στις τρεις κοπέλες που έφτασαν στον τελικό.

Η Άννα Μαρία λοιπόν, στο παρελθόν, όχι πολύ μακρινό, είχε ανέβει ως μοντέλο στην πασαρέλα του Βασίλειου Κωστέτσου παρουσιάζοντας στο catwalk δικές του μοναδικές δημιουργίες.

Κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστό, αν και η Άννα Μαρία ποτέ δεν έκρυψε ότι τους τελευταίους έξι μήνες πριν μπει στο παιχνίδι εργαζόταν ως μοντέλο.

Αν και πολύ μικρή, κατάφερε να ξεχωρίσει για τις τέλειες αναλογίες της και το σεξ απίλ της και πλέον έχει όλα τα φόντα για να διαγράψει λαμπρή καριέρα ως μοντέλο, έχοντας μάλιστα αποκτήσει και την αναγκαία δημοσιότητα από το ριάλιτι μοντέλων.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Κρίστη Κρανά.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ