Προϋπολογισμός 2020 – Βρούτσης: Ο κ. Τσίπρας μάλλον μπερδεύει την απάτη με την αυταπάτη

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το βράδυ της Τετάρτης κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τον Προϋπολογισμό του 2020 ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σχολιάζοντας το χαρακτηρισμό «απάτη» που χρησιμοποίησε πολλές φορές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Ο κ. Τσίπρας μάλλον μπερδεύει την απάτη με την αυταπάτη», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Βρούτσης, καταλογίζοντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθεια παραποίησης των οικονομικών στοιχείων.

Ο υπουργός Εργασίας χαρακτήρισε τον Προϋπολογισμό του 2020 καλύτερο σε σύγκριση με εκείνο που είχε καταθέσει ένα χρόνο πριν η προηγούμενη κυβέρνηση.

«Βλέπουμε το πρόγραμμα για την Ψηφιακή Ελλάδα, βλέπουμε ένα δυνατό και υγιές ασφαλιστικό σύστημα», είπε ο κ. Βρούτσης, ο οποίος έδωσε έμφαση στις «δομικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση».

Ο κ. Βρούτσης υπεραμύνθηκε της κυβερνητικής πολιτικής κάνοντας λόγο για «μπαράζ νομοσχεδίων και μεταρρυθμίσεων».

«Εγείρονται δύο βασικά ερωτήματα: Γιατί τα κάνουμε όλα αυτά; Για να δούμε την ευημερία των αριθμών; Όχι. Τα κάνουμε για να στηρίξουμε τον άνθρωπο. Αυτός είναι ο σκοπός της πολιτικής μας. Το δεύτερο ερώτημα: Είναι τα μέτρα που λαμβάνουμε αποτελεσματικά; Αυτό μπορεί να φανεί από τα αριθμητικά στοιχεία για τις νέες θέσεις εργασίας», σημείωσε ο υπουργός Εργασίας και παρουσίασε αναλυτικά τα στοιχεία της «Εργάνης», «με τα οποία», όπως είπε, «καταρρίπτουμε άλλη μία αυταπάτη του κ. Τσίπρα».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here