ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στον Μητσοτάκη με ΕΝΦΙΑ, αστυνομική βία και… γραβάτα

Το… τρίτο ημίχρονο της «μονομαχίας» Τσίπρα – Μητσοτάκη στην Βουλή, κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό, έρχεται με επίθεση στον πρωθυπουργό από πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο κ. Μητσοτάκης αφού μας ενημέρωσε σήμερα ότι η μεσαία τάξη διακρίνεται από την ενδυματολογική της προτίμηση στη γραβάτα, προχώρησε σε μια ακόμη εξαγγελία-απάτη, σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ και την εισφορά αλληλεγγύης”, τονίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπερψήφιση του προϋπολογισμού αλλά και τα όσα είπε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.Η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ

Στην συνέχεια, οι ίδιες πηγές αναφέρουν: “Αφού ψήφισε προϋπολογισμό που δε προβλέπει αντίστοιχη μείωση εσόδων, εντούτοις εξήγγειλε μειώσεις στον Ενφια, οι οποίες απλά θα μετριάσουν τις επιβαρύνσεις που θα προκύψουν από την εξίσωση των αντικειμενικών με τις εμπορικές αξίες που έχει ήδη ενσωματώσει στον προϋπολογισμό.

Click4more: Επιθετικός Τσίπρας στην Βουλή για τον προϋπολογισμό: “Κορωνίδα από απάτες που χαρακτηρίζουν τη ΝΔ του Μητσοτάκη”

Μας είπε επίσης ότι ευνοεί τη μεσαία τάξη, αλλά με τον προϋπολογισμό του μάλλον δε της φόρεσε γραβάτα αλλά φέσι. Αφού ακύρωσε τα δρομολογημένα από τον ΣΥΡΙΖΑ μέτρα ελάφρυνσης:

την επιπλέον μείωση του ΕΝΦΙΑ 20% μεσοσταθμικά, την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα ως 20.000 ευρώ με δραστική μείωση για μεγαλύτερα και την μείωση κατά 50% της προκαταβολής φόρου.

Κατά τα άλλα όχι μόνο δεν τόλμησε να αποδοκιμάσει τα κρούσματα απρόκλητης βίας και αστυνομικής αυθαιρεσίας απέναντι σε αθώους πολίτες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αλλά ξεπέρασε τον εαυτό του. Ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη λέγοντας ότι για αυτό τον ψήφισαν οι πολίτες. Είναι βέβαιο ότι η συγκεκριμένη αποστροφή της ομιλίας του θα γέννησε ρίγη συγκίνησης τόσο στον κ. Βορίδη όσο και σε άλλους νοσταλγούς”.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ