Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω «σπάει» τη σιωπή της! Το ξέσπασμά της και ο Νικηφόρος (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Τα νέα επεισόδιο αναμένεται να είναι ανατρεπτικά με εξελίξεις που κανείς δεν περιμένει.

Η Δανάη Μιχαλάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα κοινά της στοιχεία με τη Δρόσω αλλά και για όλες εκείνες τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο ρόλος της

Έχεις βρει κοινά στοιχεία με τη Δρόσω;

«Είναι μια ηρωίδα που μελέτησα, ανέλυσα, συζήτησα γι’ αυτή με την ομάδα μου. Άφησα να με παρασύρει, δεν σκέφτηκα πώς θα την προσεγγίσω. Με τη Δρόσω δεν έχω πολλά κοινά στοιχεία, αν εξαιρέσεις ότι και οι δύο έχουμε όνειρα.
Η Δρόσω θέλει να φύγει από το χωριό, να κυνηγήσει μια μεγάλη ζωή, καλύτερη από αυτή που ζει στο Διαφάνι. Θα έρθουν στιγμές που θα σκεφτεί να φύγει από τον τόπο της και είναι λογικό. Ένα ακόμη κοινό στοιχείο είναι ότι έχει τσαμπουκά, ότι θέλει θα το κάνει, θα το προσπαθήσει»

Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει;
«Η Δρόσω ελέγχεται, κατά μία έννοια, από τη Λενιώ και θα έρθει η στιγμή που θα ξεσπάσει. Έχει μια αφέλεια και τώρα θα ξεκινήσει να καταλαβαίνει τη δύναμη που έχει το παρουσιαστικό, η εμφάνισή της. Δεν έχουμε κι εμείς στα χέρια μας πολλά επεισόδια, ωστόσο η μικρή της επανάσταση θα έρθει.

Το κοινό θα δει μεγάλη αλλαγή στη Δρόσω, σε σημείο που θα επηρεαστούν οι σχέσεις με τις αδερφές της. Αναφορικά με τον Νικηφόρο, επειδή όλοι με ρωτούν, θα κοντρολάρει τα συναισθήματά της, θα προσπαθήσει να κατευνάσει όλη αυτή τη μαγεία που της δημιουργεί ως άντρας», λέει η Δανάη Μιχαλάκη στο Tv Kous Kous.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here