Σωτήρης Τζεβελέκος: Δεν πάει ο νους σας τι δουλειά κάνει σήμερα ο ηθοποιός

Σπάνια κοσμική εμφάνιση του Σωτήρη Τζεβελέκου στη θεατρική πρεμιέρα του «Χάρολντ και Μοντ»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που μεσουράνησε τη δεκαετία του «90 και τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο και έχει αλλάξει επάγγελμα, δουλεύοντας ταξί, είπε να κάνει μια έξοδο στα παλιά του λημέρια και να δει φίλους και συναδέλφους.

Έπειτα από πολύ καιρό απουσίας από τα φλας της δημοσιότητας, λοιπόν, βρέθηκε στο θέατρο «Νέος Ακάδημος» το βράδυ της Πέμπτης, κάνοντας μια ευχάριστη έκπληξη με την παρουσία του στους παρευρισκόμενους και τους φωτογράφους.

Μάλιστα, πόζαρε χαμογελαστός στον φακό μαζί με τον σκηνοθέτη της παράστασης και σύντροφο της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, Σωτήρη Χατζάκη.

Για το ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο ήταν… πασπαρτού. Ο ηθοποιός που μπορούσε να παίξει τα πάντα. Από τα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη ο Σωτήρης Τζεβελέκος γνώρισε την οικογενειακή θαλπωρή μέσα σε μια πολύ κατασταλαγμένη οικογένεια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που μεσου­ράνησε τη δεκαετία του ’90 και τα τε­λευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο έχει αλλά­ξει επάγγελμα, δουλεύοντας ταξί, είπε να κάνει μια έξοδο στα παλιά του λη­μέρια και να δει φίλους και συναδέλ­φους.

Έπειτα από πολύ καιρό απουσίας από τα φλας της δημοσιότητας, λοι­πόν, βρέθηκε στο θέατρο «Νέος Ακά­δημος» το βράδυ της Πέμπτης, κάνο­ντας μια ευχάριστη έκπληξη με την πα­ρουσία του στους παρευρισκόμενους και τους φωτογράφους.

Μάλιστα, πό­ζαρε χαμογελαστός στον φακό μαζί με τον σκηνοθέτη της παράστασης και σύντροφο της Αλεξάνδρας Παλαιο­λόγου, Σωτήρη Χατζάκη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here