Άντε και στον Κρύπτον. Οι ΗΠΑ έκαναν την Γουακάντα εμπορικό εταίρο


Κι όμως! Το αμερικανικό υπουργείο Γεωργίας έκανε την Γουακάντα, την μυθική πατρίδα του Black Panther, επίσημο ελεύθερο εμπορικό εταίρο!

Με άλλα λόγια έκαναν γκάφα ολκής αφού το Βασίλειο της Γουακάντα υπάρχει μόνο στην φαντασία των συγγραφέων του Μαύρου Πάνθηρα του ήρωα της Marvel. Εκπρόσωπος του υπουργείου Γεωργίας όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό είπε ότι το Βασίλειο της Γουακάντα μπήκε στην λίστα των εταίρων από λάθος από ένα τεστ που έκαναν οι υπάλληλοι του.

Όμως το αστείο πάει και παραπέρα. Στην λίστα των αγαθών τα οποία προφανώς εμπορεύονται οι δυο χώρες, δηλαδή οι ΗΠΑ και η Γουακάντα, περιλαμβάνονται οι πάπιες, τα γαιδούρια και οι αγελάδες.

Για όσους δεν είναι μυημένοι στο σύμπαν της Marvel, είναι μια φανταστική χώρα στην ανατολική Αφρική πατρίδα του υπερήρωα Black Panther.

Μετά την γκάφα τους η Γουακάντα βγήκε από την λίστα αλλά τα αστεία δεν έχουν τελειωμό. Όπως, ότι την έβγαλαν γιατί ξέσπασε εμπορικός πόλεμος με τις ΗΠΑ.

Την Γουακάντα εντόπισε στην λίστα ο προγραμματιστής Francis Tseng, από τη Νέα Υόρκη ο οποίος έψαχνε στην λίστα να βρει κάποιες λεπτομέρειες για λογαριασμό ενός φίλου του.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ