GNTM τελικός: Αυτό είναι το μεγάλο έπαθλο που θα κερδίσει η νικήτρια! (vid, pics)


GNTM τελικός: Ποια θα αναδειχθεί Greece’s Next Top Model 2 ;

24 πανέμορφα κορίτσια έζησαν μια μοναδική εμπειρία και τα πιο έντονα συναισθήματα, στην πορεία τους στο GNTM 2.

Συγκίνηση και χαρά για την επιτυχία, αγωνία και ενθουσιασμό για το επόμενο βήμα, απογοήτευση και φόβο για την αποτυχία. Έκλαψαν, πείσμωσαν, έχασαν, κέρδισαν, έπεσαν, σηκώθηκαν, συνέχισαν. Πασαρέλες, χιλιάδες κλικ, επιβραβεύσεις και μια μοναδική εμπειρία στο Μιλάνο οδήγησαν τις Top3 του GNTM, στη μεγάλη στιγμή του τελικού. Oι τρεις καλύτερες, Άννα – Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου, Κάτια Ταραμπανκό, είναι αντιμέτωπες με τις τελευταίες προκλήσεις του διαγωνισμού, που θα κρίνουν και θα αναδείξουν τη μεγάλη νικήτρια του GNTM 2!

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού είναι 3 φωτογραφίσεις.

Το τελευταίο ραντεβού, πριν την ανάδειξη της νικήτριας, είναι στο πλατό του GNTM, σε ατμόσφαιρα και διάθεση απόλυτα γιορτινή και λαμπερή!

Το πλατό γεμίζει με ομορφιά και χάρη καθώς επιστρέφουν για τελευταία φορά οι παλιές παίκτριες, προκειμένου να στηρίξουν τις πρώην συμπαίκτριές τους, όλες ντυμένες με φορέματα υψηλής ραπτικής από τη συλλογή του Άγγελου Μπράτη, και να ζήσουν μαζί τους την αγωνία της ανακοίνωσης του ονόματος της νικήτριας του GΝΤΜ 2!

Στο πλατό θα βρίσκονται και συγγενείς των τριών υποψηφίων για να τις εμψυχώσουν και να ζήσουν από κοντά αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ