Χρανιώτης – Αβασκαντήρα: Εσείς το ξέρατε; Η διψήφια διαφορά ηλικίας του ζευγαριού (Photos)


Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα είναι μαζί πέντε χρόνια και τον ενάμιση χρόνο παντρεμένοι με παπά και τρεις κουμπάρους.

Το ζευγάρι μίλησε για το αν πιστεύει στο «για πάντα μαζί», ενώ η γνωστή χορεύτρια αποκάλυψε τι της είπαν οι γονείς της όταν έμαθαν ότι έχει σχέση με τον ηθοποιό.

Μίλησαν και για τη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Γεωργία, οι γονείς σου τι είπαν όταν έμαθαν πως βγαίνεις με τον Γιώργο; Δεν άκουσες την κλασική ατάκα «μην μπλέξεις με ηθοποιό;»

Γεωργία: «Φυσικά! Αυτή ήταν η πρώτη ατάκα της μαμάς μου.

Γιώργος: «Δεν είναι μόνο το «ηθοποιός». Είμαι και 15 χρόνια μεγαλύτερος».

Γεωργία: «Η διαφορά ηλικίας δεν την απασχόλησε γιατί έχουν και εκείνοι 13 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Αλλά ναι, μου είπε «Ηθοποιός; Όχι παιδί μου, μην πιστεύεις αυτά που σου λέει. Να σε παραμυθιάσει θέλει!». Και μένα, όμως νομίζω ότι μου πήρε κάνα τρίμηνο να αποδεχθώ ότι έχω σχέση με ηθοποιό. Μ» έπιασε μια μέρα ο Γιώργος και μου είπε «Άκου να δεις! Αυτή είναι η δουλειά μου. Ή θα την αποδεχτείς ή όχι. Δεν μπορώ να με αμφισβητείς συνέχεια». Αυτό ήταν ένα κομβικό σημείο στη σχέση μας».

Στο «για πάντα μαζί» πιστεύετε;

Γιώργος: «Εγώ όχι! Δεν το αποκλείω, αλλά το «για πάντα» μου φαίνεται δεσμευτικό. Εκεί εξαιρώ τον εαυτό μου από τη θρησκευτική διαδικασία του γάμου, γιατί εμείς θα ορίσουμε πόσο θα κρατήσει αυτό το «για πάντα». Εύχομαι να είναι μέχρι το τέλος της ζωής μα. Έχω ορκιστεί, όμως, να την αγαπάω για πάντα! Κι αυτό θα το κάνω. Έχω πει πολλές φορές στη Γεωργία «Μην μπερδευτούμε από σπίτια, σόγια και χρήματα. Αν δούμε ότι η σχέση μας έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της -έστω για τον έναν-, να χωρίσουμε όμορφα και να μη μείνουμε σε έναν διαλυμένο γάμο επειδή υπάρχουν παιδιά ή σκυλιά. Υπάρχει μια συναλλαγή στον γάμο. Στον δικό μας, ας είναι συναισθηματική».

Γεωργία: «Κι εγώ την ίδια γνώμη έχω. Το «για πάντα» μπορώ να το ευχηθώ, αλλά όχι να το υποσχεθώ, ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον».

Γιατί δεν είχατε δώσει μέχρι σήμερα μια κοινή συνέντευξη;

Γιώργος: «Γενικά, δεν μου αρέσει να απασχολώ με τα προσωπικά μου. Είχα πει πως θα βγω να μιλήσω δημόσια μόνο για τη γυναίκα της ζωής μου. Αντιλαμβάνομαι ότι η ανθρώπινη φύση είναι κλειδαροσκοπική με έναν τρόπο, έχουμε μια φυσική περιέργεια να μάθουμε τα πάντα για τον άλλο», είπαν στο people.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ