Elif: Η Αρζού ζητά από τον Ουμίτ να σκοτώσει την Ελίφ και τη Μελέκ (Photos)


Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif, σήμερα, 20 Δεκεμβρίου!

Ο Ουμίτ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και ρωτάει την Ασουμάν που είναι η κυρία της. Εκείνη όμως δεν έχει ιδέα. Ο Ουμίτ κλειδώνει την Ασουμάν σε ένα δωμάτιο και αρχίζει να πίνει. Η Αρζού επιστρέφει και τον βλέπει. Θέλει να τον διώξει αλλά ο Ουμίτ σπάει ένα μπουκάλι και απειλεί να αυτοκτονήσει γιατί δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Η Αρζού θυμώνει, ξεκλειδώνει την Ασουμάν και της ζητάει να διώξει τον Ουμίτ. Όμως ο Ουμίτ φεύγει μόνος του.

Τι θα δούμε στην Elif;

Η Ελίφ και η Ιντζί μιλάνε για την περιπέτεια που έζησαν και την υπόσχεση που έδωσαν στον Γιουσούφ. Η Μελέκ τις ακούει και τις ρωτάει πως πέρασαν τη μέρα τους. Τους ζητάει να πουν την αλήθεια αλλά τα κορίτσια λένε ένα ακόμα ψέμα. Η Μελέκ πιστεύει πως η Ελίφ κάτι της κρύβει. Ο Γιουσούφ αναζητά τον Ουμίτ και μιλάει με τον δικηγόρο φίλο του.

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην τουρκική σειρά!

Την επόμενη μέρα η Μελέκ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο αλλά δεν μπορεί να βρει τον Γιουσούφ. Ο Τζεβαχίρ αναζητά μια νέα και όμορφη λογίστρια και η Μπαχριγιέ ζηλεύει. Τη δουλειά ζητάει η Φεραγιέ, μια όμορφη ξανθιά γυναίκα, που αρέσει πολύ στον Τζεβαχίρ και έτσι της δίνει τη θέση. Ο Τζεβαχίρ συστήνει τη Μελέκ και τη Φεραγιέ. Τα υπόλοιπα κορίτσια δε δείχνουν να συμπαθούν τη Φεραγιέ.

Η Αρζού είναι απογοητευμένη από την απόδοση των δύο απαγωγέων και αναζητά κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά. Αποφασίζει να μιλήσει ξανά με τον Ουμίτ. Του ζητάει να σκοτώσει την Ελίφ και τη Μελέκ. Ο Ουμίτ αρνείται αλλά η Αρζού του λέει πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να τον συγχωρήσει. Ο Ουμίτ δέχεται να το κάνει…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ