Κοίταξε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και αυτό που είδε δεν ήταν μπάλα

Μια πιτσιρίκα χάζευε τα στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της. Η 10χρονη Ίντια Νιούμαν κοίταζε ένα προς ένα τα στολίδια στο δέντρο του σπιτιού στο Νιούναν της Τζόρτζια όταν ξαφνικά ένα από αυτά κουνήθηκε!

Όπως διηγήθηκε η μαμά της στο CNN όλα έγιναν την Τετάρτη όταν η μικρή μπήκε τρέχοντας στην κουζίνα λέγοντάς της: «Μαμά! Υπάρχει ένα τρομακτικό στολίδι στο δέντρο μας!»

Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια έχει πολλά στολίδια σε μορφή κουκουβάγιας και αρχικά η μητέρα της νόμιζε ότι μιλούσε για ένα από αυτά. Όμως, πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι επρόκειτο για ένα ζωντανό, ολοζώντανο πουλί μέσα στο δέντρο!

Η οικογένεια άφησε πόρτες και παράθυρα ανοικτά το βράδυ μήπως και φύγει αλλά εκείνη είχε βολευτεί όπως φαίνεται στο δέντρο. Το επόμενο βράδυ ο πατέρας της οικογένειας βρήκε την κουκουβάγια στην κορυφή του δέντρου στην θέση του άστρου. Της άρεσε εκεί. Το Σάββατο κάλεσαν ειδικούς σε άγρια ζώα ο οποίος τους αποκάλυψε ότι η κουκουβάγια ήταν εκεί μπορεί και μια εβδομάδα.

Η οικογένεια είχε αγοράσει το δέντρο στο τέλος Νοεμβρίου. Ο ειδικός τους είπε ότι η κουκουβάγια ήταν πεινασμένη και πρότεινε να της δώσουν λίγο ωμό κοτόπουλο.

Και άρχισαν οι αναρτήσεις με λεζάντες όπως: «Η κουκουβάγια έφαγε ωμό κοτόπουλο. Θα δείτε το πιάτο αν κατεβείτε κάτω στην φωτογραφία. Όταν πήγα να δω πως είναι, εκείνος πήδηξε σε πιο ψηλά κλαδιά».

Με τα πολλά, η αρσενική, κουκουβάγια μετά από τις οδηγίες των ειδικών γύρισε πίσω στο δάσος.

πηγή: DailyMail

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here