Ανασκόπηση 2019: Οι ειδήσεις της χρονιάς που δεν πιστεύαμε ότι ισχύουν!


Ανασκόπηση της χρονιάς 2019: Κάποιες θα σας φανούν απίστευτες, άλλες κάπως περίεργες κι άλλες ότι αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας.

Ωστόσο σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτά που θα δείτε και θα διαβάσετε είναι αληθινά γεγονότα και οι πρωταγωνιστές τους υπαρκτά πρόσωπα!

Όλες οι Ανασκοπήσεις ανά τομέα στο yearinview.gr

Απίστευτο: Γεννήθηκε μωρό γίγαντας – Δείτε πόσο ζυγίζει (pics+vid)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους γονείς και γιατροί. Ο Ali γεννήθηκε με καισαρική τομή στις 12 Δεκεμβρίου στην Κομητεία Άρλινγκτον του Τέξας και αποτελεί σημείο αναφοράς λόγω των διαστάσεών του.

Γεννήθηκε 6,5 κιλά και 54,6 εκατοστά, όντας μωρό-γίγαντας.

Σύμφωνα με φορείς του Τέξας, πρόκειται για το μεγαλύτερο μωρό που γεννήθηκε σε νοσοκομείο της πολιτείας. Ο μαιευτήρας που το έφερε στη ζωή είπε στη μητέρα του, Jennifer, και στον πατέρα του, Eric, πως δεν έχει ξαναδεί τόσο μεγάλο μωρό στα 30 χρόνια που εξασκεί το επάγγελμα.

«Περίμενα ότι θα ήταν γύρω στα 4,5 κιλά, όσα δηλαδή γεννήθηκε και η κόρη μου προ διετίας», σχολίασε η μητέρα του στην USA Today. «Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε ότι θα ήταν 6,5 κιλά. Κανείς δεν το περίμενε βασικά».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Απίστευτο: Κότες στη Λαμία κάνουν πράσινα αυγά (pics)

Ναι καλά διαβάσατε! Πράσινα… Για την ακρίβεια όχι κότες αλλά ένα νανάκι η… «Λόλα»όπως την έχει ονομάσει ο ιδιοκτήτης Νίκος Ανάγνος ο οποίος παρακολουθεί εδώ και καιρό, πως τα αυγά που κάνει η Λόλα δεν μοιάζουν με τα υπόλοιπα!

Παίζει ρόλο η τοποθεσία (;), το κλίμα(;) ή μήπως η διατροφή; Η απάντηση είναι πως πράσινα ή μπλέ αυγά γεννά μια σπάνια φυλή από τη Νότια Αμερική η Araucana. Στην δική μας περίπτωση η “Λόλα” δεν είναι “λατινοαμερικάνα” και αυτό προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Ψαράς έγινε εκατομμυριούχος με αυτό που έβγαλε από τη θάλασσα!

Είναι αλήθεια πως πολλοί ψαράδες που αναζητούν όστρακα κοιτούν μήπως κρύβουν κάποιο… θησαυρό.

Το ίδιο ακριβώς έκανε και ένας ψαράς στην κινέζικη επαρχία Suzhou. Ψάχνοντας για εντυπωσιακά όστρακα αντίκρισε και ένα γιγαντιαίο.

Αυτό που ωστόσο δεν περίμενε, ήταν πως το παρακάτω όστρακο ήταν γεμάτο με έναν… θησαυρό.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Απίστευτο: Την πάτησε φορτηγό 30 τόνων και επέζησε (pics)

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2016 στο Falmouth. Η Kay Kitto ετοιμάζονταν μαζί με την οικογένεια της να πάνε εκδρομή και φόρτωναν το αυτοκίνητο τους με τις αποσκευές τους. Ένα φορτηγό 30 τόνων έπεσε πάνω στην άτυχη γυναίκα, παρασύροντας την στο πεζοδρόμιο. Στο σοκαριστικό αυτό ατύχημα τραυματίστηκε και ο εννιάχρονος -τότε- γιος της που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο και ο σκύλος – «οδηγός» της που προσπάθησε να την προστατεύσει.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Δηλητηριάστηκε σε ζωντανή σύνδεση και πέθανε (pics)

Τραγικό θάνατο βρήκε 34χρονος vlogger που είχε ως χόμπι να τρώει περίεργα πράγματα καταγράφοντας την διαδικασία στην κάμερα και να ανεβάζει τις… γαστριμαργικές εμπειρίες του στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «The Sun» ο Κινέζος στην καταγωγή vlogger βρέθηκε νεκρός – στο διαμέρισμά του – από μια φίλη του η οποία πήγε στο διαμέρισμά του προκειμένου να δει γιατί ο 34χρονος δεν είχε δώσει για αρκετές ώρες κανένα σημείο ζωής.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια της Disney τα παράτησε και ασχολείται με το πορνό

Πρώην πρωταγωνίστρια της Disney, αποφάσισε να κάνει και άλλο βήμα στην επαγγελματική της ζωή με το να κάνει το ντεμπούτο της στην… ερωτική βιομηχανία.

Συγκεκριμένα η 22χρονη σταρ βραβεύτηκε πρόσφατα στα PornHub Awards 2019 για την ταινία μικρού μήκους «Her & Him», την οποία σκηνοθέτησε η ίδια.

«Είμαι τόσο ευγνώμων και νιώθω μεγάλη τιμή που έλαβα αυτό το βραβείο για να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο..να δημιουργώ οραματική τέχνη», δήλωσε η ίδια.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει «κοιμηθεί» με πάνω από 1.000 γυναίκες

Στην ηλικία των 29 ετών ο Αυστραλός George Lazenby έγινε ο νεότερος ηθοποιός ο οποίος υποδύθηκε τον θρυλικό πράκτορα James Bond 007.

Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον ίδιο, να αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στης γυναίκες.

Ο 80χρονος σήμερα ηθοποιός αποκάλυψε στην βρετανική Herald Sun, ότι την περίοδο εκείνη είχε σεξουαλική επαφή με 6 διαφορετικά κορίτσια κάθε εβδομάδα. Ως εκ τούτου – όπως ανέφερε ο ίδιος – μέχρι σήμερα έχει «κοιμηθεί» με περισσότερες από χίλιες γυναίκες!

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ