Ηράκλειο: 44 συλλήψεις για παράνομο τζόγο μέσα σε λίγες ώρες


Σε 44 συλλήψεις για παράνομο τζόγο προχώρησε η αστυνομία στο Ηράκλειο, τη Χερσόνησο και τη Γόρτυνα μέσα σε λίγες ώρες.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 44 άτομα που κατηγορούνται για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια, ηλικίας 22 έως 28 ετών, εκ των οποίων 41 άτομα είναι Έλληνες και 3 αλλοδαποί.

Αρχικά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στο Ηράκλειο συνέλαβαν χθες το βράδυ, σε κατάστημα ιδιοκτησίας ενός 33χρονου, 25 άτομα (23 έλληνες ηλικίας από 27 έως 48 ετών και 2 αλλοδαπούς ηλικίας 20 και 22 ετών), στους οποίους ο ιδιοκτήτης είχε επιτρέψει την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου TEXAS POKER.

Στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 5.560 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού, 3.749 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά, 4 τράπουλες, μία καταγραφική συσκευή, μία κάμερα ασφαλείας και ένα τηλεχειριστήριο.

Στη συνέχεια αστυνομικοί του ΑΤ Χερσονήσου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, προχώρησαν χθες το βράδυ στη σύλληψη δέκα ανδρών, ηλικίας από 22 έως 73 ετών, μετά από έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας 28χρονου, ο οποίος απουσίαζε.

Και αυτοί συμμετείχαν στο απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι TEXAS POKER, ενώ στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 940 ευρώ, 230 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά, και μία τράπουλα.

Τέλος μετά τα μεσάνυχτα σε ακόμη έναν έλεγχο σε κατάστημα ενός 44χρονου σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου και αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, συνελήφθησαν ακόμη εννέα άτομα (οκτώ Έλληνες ηλικίας από 22 έως 81 ετών και ένας 50χρονος αλλοδαπός).

Τα επτά άτομα συμμετείχαν σε παράνομο μπαρμπούτι που τους είχε επιτρέψει να παίξουν ο ιδιοκτήτης, ενώ κατά τη διάρκεια του ελέγχου συνελήφθη και ένας 50χρονος αλλοδαπός που έκανε τον τσιλιαδόρο και προσπάθησε ανεπιτυχώς να ειδοποιήσει την έφοδο των αστυνομικών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9.090 ευρώ, ζάρια και μια ασύρματη ηλεκτρονική συσκευή ενεργοποίησης ηχητικού σήματος. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ