Euroleague: Με «ηρωα» τον Τζέιμς η ΤΣΣΚΑ πήρε την… Πόλη. Στην οκτάδα παραμένει η Χίμκι


Με τον Μάικ Τζέιμς να ευστοχεί στο κρισιμότερο σουτ του αγώνα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Εφές Αναντολού, η οποία πλέον έχει συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Χίμκι παρέμεινε στην οκτάδα κρατώντας στα… τάρταρα τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποχρέωσε την Αναντολού Εφές στην τρίτη της φετινή ήττα, και δεύτερη εντός έδρας, στη φετινή Euroleague χάρη σε ένα απίθανο καλάθι του Μάικ Τζέιμς στο φινάλε του αγώνα που διαμόρφωσε το τελικό 80-81. Στο 10-5 ανέβασαν το ρεκόρ τους πλέον οι Ρώσοι, ενώ οι Τούρκοι υποχώρησαν στο 12-3 και πλέον συγκατοικούν με την Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κορυφαίος και καθοριστικός για τους νικητές ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Φόικτμαν και Χάινς με 15 και 16 πόντους αντίστοιχα. Για την Εφές ο Λάρκιν σημείωσε 18 πόντους αλλά αστόχησε στο τελευταίο σουτ, που θα μπορούσε να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη ενώ κορυφαίος για τους ηττημένους ήταν ο Κρούνο Σιμόν με 21 πόντους.

Η Χίμκι, συνήλθε από την ήττα στο ΣΕΦ και επικράτησε της Ζαλγκίρις Κάουνας με 83-74 για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Κουρτινάιτις διατήρησε διψήφιο προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και έφτασε στην τελική επικράτηση χωρίς να δυσκολευτεί. Οι Ρώσοι με ρεκόρ 8-7 ρεκόρ παρέμειναν έτσι εντός της οκτάδας που οδηγεί στα play offs, αφήνοντας μόνους στην τελευταία θέση τους Λθουανούς.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Σβεντ και Γιόκτις με 25 πόντους έκαστος, ενώ από την ομάδα του Γιασικεβίτσιους διασώθηκε ο Λαντέιλ με 24 πόντους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ