Κρήτη: Κινήσεις αλληλεγγύης για την γυναίκα που ζει σε αυτοκίνητο



Η κυρία Μαρίνα λαμβάνει ένα επίδομα φτώχειας με το οποίο δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις βασικές της ανάγκες

Κινήσεις αγάπης και συμπαράστασης στην κ. Μαρίνα, η οποία ζει δύο χρόνια μέσα στο αυτοκίνητό της στο Ηράκλειο Κρήτης, από ανθρώπους που τη στηρίζουν, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από την ΚΡΗΤΗ TV δεκάδες τηλεθεατές αλλά και αναγνώστες του neakriti.gr επικοινώνησαν με το σταθμό για να μάθουν πως μπορούν να βοηθήσουν τη γυναίκα που δοκιμάζεται όλο αυτό το διάστημα.

Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι η ανθρωπιά δεν έχει «χαθεί» αλλά ότι οι δυσκολίες μας φέρνουν πιο κοντά τις γιορτινές μέρες και μας κάνουν πιο ευαισθητοποιημένους απέναντι στις δυσκολίες που βιώνουν συνάνθρωποί μας.

Η κυρία Μαρίνα λαμβάνει, όπως λέει, ένα επίδομα φτώχιας, με το οποίο δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις βασικές της ανάγκες και κοιμάται τα βράδια στο αυτοκίνητό της.

Υπήρξε ακόμη και αναγνώστης που της πρότεινε να μείνει μαζί της σε τροχόσπιτο για να μην μετατρέπει το αυτοκίνητο σε σπίτι της.

Πριν λίγες μέρες και μια οικογένεια από τη Σάμο της έκανε πρόταση να μεταβεί στο νησί αυτό του Αιγαίου τις ημέρες των Χριστουγέννων για να μην κοιμάται στο αυτοκίνητο.

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ