Βόλος – Ολυμπιακός: «Κόλλησε» στο μηδέν. Χάνει την κορυφή


Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο στον Πανθεσσαλικό και βλέπει τις πιθανότητές του να μπει ως… πρωτοπόρος της Superleague στο 2020 να εξανεμίζονται, αφού ο ΠΑΟΚ με νίκη επί του Ατρομήτου τον αφήνει πίσω στη βαθμολογία.

Ο Βόλος έβαλε “στοπ” στον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό και το 0-0 στο παιχνίδι, μπορεί να στερήσει την πρώτη θέση και την κορυφή στη Superleague στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και είχαν δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα μία ακόμη γκέλα μακριά από την έδρα τους στο φετινό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός πήρε τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν… τραγικός στη δημιουργία, με τον Βόλο να έχει σημαντικότερες ευκαιρίες για ένα γκολ.

Ο Μουνίθ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Τόρες με σουτ μετά από κόρνερ, θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ένα γκολ, την ώρα που οι Πειραιώτες είχαν ουσιαστικά την πρώτη καλή τους φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με έναν “κεραυνό” του Σεμέδο που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 31′ ο Σουντανί έστειλε βέβαια τη μπάλα στα δίχτυα σε τετ-α-τετ με τον Γκαραβέλη, αλλά ο επόπτης έδειξε αμέσως οφσάιντ και ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ μέσα και από το VAR.

Το 0-0 έμεινε έτσι στο πρώτο μέρος, όπου οι διακοπές ήταν πολλές, εξαιτίας και των τραυματισμών των Μπρούνο και Σουντανί, αλλά και της έντασης στους πάγκους των δύο ομάδων, που έφερε την αποβολή των Μπέου και Καραπαππά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του μετά το πρώτο 15λεπτο και “πίεσε” για το γκολ της νίκης. Στο 64′ ο Ελ Αραμπί έκανε αδύναμη κεφαλιά από καλή θέση μέσα στην περιοχή, ενώ στο 68′ ο ίδιος παίκτης “σημάδεψε” το κάθετο δοκάρι, σε εξαιρετική αντεπίθεση των Πειραιωτών.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε και δεύτερο δοκάρι από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λοβέρα, ενώ ο Μαροκινός και πάλι στο 80′ αστόχησε από κοντά με γυριστό σουτ.

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ