Κατερίνα Στικούδη: Οι κριτικές που την «πίκραναν» και οι ευχές για το νέο έτος (Photos)


Αν μπορούμε να μιλάμε  για πρόσωπα-έκπληξη, το όνομα της Κατερίνας Στικούδη σίγουρα θα είχε θέση σε αυτή τη λίστα.  

Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή μπόρεσε να ξεχωρίσει μέσα από το «YFSF» και φέτος να ακολουθήσει πολλά και διαφορετικά μονοπάτια, όπως αυτό της υποκριτικής στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» και στην θεατρική παράσταση «Anne», όλα όμως με πυξίδα το ταλέντο της.

Το ρίσκο που παίρνεις αποδεικνύει το ταλέντο σου και κλείνει τις «κακές γλώσσες» που στέκονται μόνο στην εμφάνιση σου;
«Δεν το είδα ποτέ έτσι γιατί ποτέ δεν με ένοιαζε τι έλεγαν οι «κακές γλώσσες». Ο, τι και να κάνεις, άλλωστε, αυτές θα υπάρχουν, είναι η φύση της δουλειάς. Σαφώς και αρκετός κόσμος, μετά το «YFSF», ήταν διαφορετικός-απολογητικός, αλλά δεν ήταν κάτι που επεδίωξα. Εγώ ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και γιατί κάνω το καθετί! Πάντως, εδώ που τα λέμε, μια μικρή ευχαρίστηση την… ένιωσα (γέλια)»

Σε ενοχλεί ότι, ακόμη και τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που σχολιάζουν μόνο τις στιλιστικές σου επιλογές και το πόσο σέξι είσαι
«Δεν ισχύει πλέον αυτό! Βασικά ποτέ δεν ίσχυε, όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται. Το είδος της μουσικής, η ραπ, τα βίντεο κλιπ μου και οι παραγωγές μου ήταν πάντα πρωταγωνιστές και όχι οι κοιλιακοί μου και η προσωπική μου ζωή. Νιώθω ότι αυτό είναι πολύ μεγάλη «νίκη» σε έναν χώρο που τραβούν την προσοχή το τρας, η υπερβολή και η ηλιθιότητα. Σαφώς και έχω κάνει εκκεντρικές και σέξι εμφανίσεις, θα συνεχίσω να κάνω διότι εκφράζομαι μέσα από αυτό, όμως χαίρομαι που δεν επισκιάζουν όλα αυτά τη μουσική μου»

Υπήρξαν κριτικές και σχόλια που σε «πίκραναν», που σε έκαναν να σκεφτείς να κινηθείς νομικά;
«Όχι ιδιαίτερα. Για μένα μπορεί να λέει κάποιος ό,τι θέλει, ακόμα κι αν γίνεται εμπαθής, δεν με ενοχλεί. Όταν όμως κάτι πικράνει την οικογένεια μου, τον άντρα μου, τη μητέρα μου, θυμώνω. Διότι εγώ αντέχω, οι γονείς μας όμως, ως μεγάλοι άν-θρωποι, αυτό το χιούμορ που επικαλούνται μερικοί δεν το καταλαβαίνουν»

Τι θα ήθελες να σου φέρει το 2020, που Θα υποδεχτούμε σε έναν περίπου μήνα;

«Το 2020 0έλω να μου φέρει την οικογένεια μου στην Αθήνα – και έτσι θα γίνει! Είμαι πολύ συγκινημένη που κατάφερα να πείσω την οικογένεια μου να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Δεν θέλω να περνάει ο χρόνος χωρίς να τους δείχνω πόσο τους αγαπώ καθημερινά. Η αγκαλιά της μαμάς μου είναι η δύναμη μου», λέει η ίδια στο Tv Kous Kous.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ