Τάσος Γιαννόπουλος: «Είναι δικαιώματα του Μπέζου να μη θέλει να βγάζει φωτογραφίες»


Ο Τάσος Γιαννόπουλος είναι ντροπαλός και, όπως λέει ο ίδιος, κλειστός χαρακτήρας, ενώ στην προσωπική και την κοινωνική ζωή του παραδέχεται ότι δεν είναι τόσο χιουμορίστας όσο στη θεατρική σκηνή ή στην τηλεόραση.

Ο Τάσος Γιαννόπουλος μίλησε για τη δουλειά του, τη σχέση του με τον Γιάννη Μπέζο, αλλά και για το περιστατικό που τον τρομοκράτησε πέρυσι το χειμώνα, όταν η μητέρα του αντιμετώπισε θέμα με την υγεία της.

-Πόσα χρόνια συνεργάζεστε με τον Γιάννη Μπέζο;

«Η πρώτη συνεργασία που κάναμε με τον Γιάννη ήταν το 2002, στο έργο «Λυσιστράτη», με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, και από τότε συνεργαζόμαστε αρκετά συχνά. Πρέπει να έχουμε κάνει σίγουρα 10 θεατρικά μαζί. Στην τηλεόραση έχουμε συνεργαστεί 2 φορές, στα σίριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί» και στο «Κλινική περίπτωση».

-Η συνεργασία των ετών έχει δημιουργήσει και μια καλή φιλία;

«Ναι, μετά από τόσα χρόνια έχει αναπτυχθεί μια φιλία, υπάρχει αλληλοεκτίμηση, σεβασμός. Εκτιμώ το χιούμορ και το ανέβασμα που κάνει στα έργα ο Γιάννης κι έτσι συνεργαζόμαστε και περνάμε ευχάριστα στις δουλειές.

-Πως μπορεί να διαχωριστεί η επαγγελματική συνεργασία από την προσωπική σχέση;

«Άλλο η δουλειά, άλλο η παρέα. Στη δουλειά ασχολούμαστε με το έργο, ενώ στην προσωπική ζωή αναφερόμαστε και σε άλλα πράγματα. Οι πρό-βε5 με τον Γιάννη είναι χαρά θεού, καθώς μπορούμε να συζητάμε τα πάντα, να εμπεριέχονται και να χρειάζονται να ειπωθούν, κατά τη διάρκεια της πρόβας».

-Επηρεάζει το ένα το άλλο, τα επαγγελματικά και η προσωπική ζωή;

«Δεν επηρεάζει το ένα το άλλο, άμα τα μπερδέψεις υπάρχει πρόβλημα. Το προσωπικό πρόβλημα παρακάμπτεται όταν υπάρχει η δουλειά».

-Πως είναι ο Γιάννης Μπέζος ως φίλος;

«Ο Γιάννης είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και με στεναχωρεί που έχουν ειπωθεί διάφορα, όπως ότι είναι περίεργος, παράξενος… Δεν είναι καθόλου τέτοιος άνθρωπος. Η παρέα μαζί του, στα τραπέζια όταν βρισκόμαστε, αλλά και στην πρόβα, είναι πολύ ευχάριστη. Ένα από τα καλύτερα του, που μου αρέσει στον Γιάννη, είναι όταν διηγείται ιστορίες. Υπάρχουν πολλές φορές κάποιες ιστορίες που θέλω να τις ακούω συνέχεια».

-Έχει ειπωθεί για τον Γιάννη Μπέζο ότι δεν θέλει να τον ακουμπάνε, όχι δεν δέχεται κόσμο στο καμαρίνι του, ότι δεν θέλει να δίνει αυτόγραφα στο κοινό… τα έχετε συζητήσει αυτά;

«Τα ξέρει, βέβαια και τα ξέρει, τα γνωρίζει».

-Σας έχει απαντήσει στο ερώτημα γιατί το κάνει;

«Είναι καθαρά προσωπικό, για ποιο λόγο να είναι ο κόσμος μέσα στα καμαρίνια ή να βγάζει φωτογραφίες; Είναι δικαίωμα του να μη θέλει, δεν υπάρχει συζήτηση πάνω σ» αυτό».

-Ο ηθοποιός δεν γίνεται γνωστός από τον κόσμο, αυτό δεν επιδιώκει;

«Εκτίθεσαι επάνω στη σκηνή ή στο «γυαλί», δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεσαι και στην προσωπική σου ζωή. Η δουλειά μας δεν είναι αυτή, να εκτιθέμεθα στην προσωπική μας ζωή. Έχει κάθε δικαίωμα να μη θέλει να βγάλε φωτογραφίες».

-Ποιοι είναι οι καλοί σας φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο;

«Δεν είναι μόνο ο Γιάννης Μπέζος, είναι πολλοί συνάδελφοι… Ο Σπύρος Παπαδόπουλος… δεν κάνουμε καθημερινή παρέα, ούτε με τον Γιάννη (Μπέζο), βρισκόμαστε μια στο τόσο, είναι οικείος άνθρωπος για μένα, είμαστε θεατρική οικογένεια».

Ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι που έχετε βιώσει;

«Τον περασμένο χειμώνα η μητέρα μου είχε κάποιο θέμα υγείας και πέρασα πολύ δύσκολα, τρομοκρατήθηκα. Έχω μεγάλη αγάπη στην οικογένεια μου, στα αδέλφια μου και τρομάζω στην ιδέα ότι μπορεί να πάθει κάποιος κάτι από τους δικούς μου ανθρώπους», είπε στο Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ