Ολυμπιακός: Μηνύσεις στους διαιτητές. Θα ζητήσει και επανάληψη του αγώνα


Στον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν να μείνουν άπραγοι για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Βόλο και ετοιμάζονται να καταθέσουν μηνύσεις στους διαιτητές, αλλά και να ζητήσουν την επανάληψη της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός “φωνάζει” για τη διαιτησία του αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, καθώς ο διαιτητής έδειξε “παίζεται” στο μαρκάρισμα του Ελ Αραμπί μέσα στην περιοχή και ακύρωσε ως οφσάιντ το γκολ του Σουντανί.

Το γεγονός ότι και στις δύο φάσεις ο διαιτητής έλεγξε το VAR, αλλά παρόλα αυτά ενήργησε εναντίον των Πειριαωτών, έχει κάνει έξαλλο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού μάλιστα, γίνεται λόγος για μηνύσεις κατά των διαιτητών, αλλά και για αίτημα επανάληψης του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, από το σχετικό ρεπορτάζ προκύπτουν τα εξής: «H αγανάκτηση στους κύκλους του Ολυμπιακού έχει ξεχειλίσει και αύριο (σ.σ. Δευτέρα) θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές και σε όλη την εγκληματική οργάνωση που τους περιβάλλει. Επίσης θα ζητηθεί η επανάληψη του αγώνα λόγω της ξεκάθαρα σκοπούμενης αλλοίωσης του αποτελέσματος του. Τέλος αν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης, δεν θα συνεχίσουν να νομιμοποιούν αυτή την φαρσοκωμωδία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ