Έλα στη θέση μου: Το spoiler της Οικονομάκου: Τι θα γίνει με τη Φαίη στα επόμενα επεισόδια;


Το εικοσιτετράωρο δεν της φτάνει! Γιατί εκτός από τα πολύωρα γυρίσματα για το «Έλα στη θέση μου», υπογράφει τη δική της σειρά κοσμημάτων, αλλά και μια σειρά ρούχων μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Είναι όμως και μαμά, αφού τόσο η ίδια η Αθηνά Οικονομάκου όσο και ο άντρας της Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ξετρελαμένοι με τον μικρό τους Μάξιμο.

Ως Φαίη, από την άλλη, τα βρίσκει… σκούρα από τη στιγμή που ο Δαμιανός μαθαίνει τους αληθινούς λόγους για τους οποίους δέχτηκε να τον παντρευτεί.

Η όμορφη ηθοποιός αποκαλύπτει όσα θα συμβούν στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA.

Θα διεκδικήσει ξανά τον Βλάση η Φαίη;

«Έχουμε δει ότι η Φαίη το πήρε απόφαση πως ο Βλάσης την ξέγραψε και έχει αποστασιοποιηθεί αρκετά από εκείνον. Εξάλλου γι» αυτό δέχτηκε να παντρευτεί τον Δαμιανό. Και φυσικά για τις μετοχές. Ωστόσο οι εξελίξεις θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Η Φαίη θα αλλάξει πολύ στα νέα επεισόδια. Τώρα, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο… θα δείξει».

Πώς θα ήθελες να τη δεις στο φινάλε της σειράς;

«θα ήθελα να καταλήξει με τον Βλάση, ευτυχισμένη. Γιατί πιστεύω ότι και οι δύο αυτοί ήρωες αξίζει να δικαιωθούν, θέλω όμως να καταλήξουν μαζί υπό άλλες συνθήκες και όχι όπως ήταν παλιά».

Παίζεις σε μια καθαρόαιμη επιτυχημένη κωμωδία. Φέτος όμως βλέπουμε πως δύο δραματικές σειρές εποχής, οι «Άγριες μέλισσες» και το «Κόκκινο ποτάμι», έχουν κάνει μεγάλη αίσθηση. Πώς σου φαίνεται αυτή η στροφή του κοινού;

«Πιστεύω πως το κοινό ξέρει πολύ καλά τι του αρέσει και για ποιον λόγο. Ο κόσμος θέλει να βλέπει σειρές που τον κρατούν σε εγρήγορση, ανεξαρτήτως του αν πρόκειται για δράμα ή κωμωδία. Και οι δυο αυτές σειρές είναι πραγματικά αξιόλογες και προσεγμένες παραγωγές και δικαίως αγαπήθηκαν τόσο», είπε στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ