Έγινε η Τζούλια Ρόμπερτς κοκκινομάλλα; Η μεγάλη αλλαγή της pretty woman (vid, pics)


H Τζούλια Ρόμπερτς είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του Χόλιγουντ. Το λαμπερό της χαμόγελο, η πάντα νεανική όψη του προσώπου της και η χαρακτηριστική μύτη, την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ηθοποιούς.

Μέχρι πρότινος, η Τζούλια είχε μακριά σπαστά μαλλιά σε τόνους του ανοιχτού καστανού – σκούρου ξανθού. Για την ώρα όμως, ξεχάστε αυτή την εικόνα, καθώς η διάσημη σταρ έκανε μια εμφάνιση, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Σε πρόσφατο βιντεάκι που ανέβασε η αγαπημένη μας pretty woman στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας αιφνιδίασε με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Και αυτή η αλλαγή δεν αφορά το μήκος, αλλά το χρώμα.

Δείτε τι είπε στον Τζίμι Κίμελ:

Η Ρόμπερτς τόλμησε το απόλυτα trend του hairstyling. Εμπιστεύτηκε τον προσωπικό της κομμωτή Serge Normant, έβαψε τα μαλλιά της rose gold και το αποτέλεσμα μας εξέπληξε ευχάριστα. Η συγκεκριμένη απόχρωση ξεκινά με το απόλυτο ξανθό στη ρίζα και καταλήγει στις άκρες σε ένα ονειρεμένο ροζ.

Και εμείς οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ό,τι και να κάνει η αγαπημένη μας ηθοποιός, θα είναι για πάντα μία pretty woman.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ